• پنجشنبه / ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 96012409575
  • خبرنگار : 71439

/حاشیه‌های سومین روز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری/

حضور همچنان پررنگ بی نام و نشان ها در وزارت کشور

حضور همچنان پررنگ بی نام و نشان ها در وزارت کشور

سومین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، در آخر هفته کاری را شاید در یک نگاه بتوان متفاوت از روزهای قبل دانست ، آن هم تعداد بیشتر شهروندانی که به وزارت کشور مراجعه کردند، تا در سایه فراغت آخر هفته اعلام کنند آنها نیز می‌توانند ریس جمهور ایران شوند!

به گزارش ایسنا، در سومین روز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری در فاصله  کمتر از دو ساعت از آغاز ثبت نام داوطلبان  در این روز،  حدود 70 نفر از شهروندان عادی به وزارت کشور مراجعه کردند تا در فرصت تعطیلات آخر هفته ببیننند چقدر این شانس را دارند تا همه امورات اجرایی کشور بمدت چهار سال به آنها سپرده شود.

در دو روز اول ثبت نام کاندیداهای  ریاست جمهوری  287 نفر برای نامزدی در انتخابات ثبت نام کردند که از این تعداد، افرادی که سابقه سیاسی و اجرایی در مدیریت کشور دارند به زحمت به تعداد انگشتان یک دست می رسید، اما امروز پنج شنبه وضع کمی متفاوت تر بود  در اولین ساعات به جز مصطفی هاشمی طبا چهره  مشهور دیگری در میان داوطلبان ریاست جمهوری به چشم نمی خورد افراد بی نام و نشان و بعضا عجیب بیشتری در ستاد انتخابات کشور حضور پیدا کردند؛ فردی روحانی  با 5 زن و 18 فرزند قصد کاندیداتوری داشت  و می‌گفت که در صورت رییس جمهور شدن نیازی به محافظ ندارد.
خانم 54 ساله ای نیز وارد وزارت کشور شد و گفت که قصد رییس جمهور شدن ندارد، اهداف دیگری دارد و می خواهد حرمت خانم ها حفظ شود.

هوشنگ امیراحمدی، مشهور به دلال رابطه ایران و آمریکا  نیز آمد تا رییس جمهور شود، او در سال 1392 نیز کاندیدا بود و رد صلاحیت شد.

پیش از ظهر امروز فردی با پلاکاردهایی وارد ستاد انتخابات شد که روی آن نوشته بود: "با تیشه آمده ام برای قطع ریشه فساد" و "دولت من انقلابی مبتنی بر قانون و مطیع رهبری". او آمد تا با این شعارها شاید رییس جمهور شود.

خانمی هم آمد و گفت: از بطن خود مردم هستم و مشکلات را لمس کردم، این توانایی را هم در خود دیدم که کاندیدای ریاست جمهوری شوم.

از کاندیداهای دیگر امروز پدر و مادری بودند که با ٢ فرزند خردسال خود، به طور ٤نفره کاندیدا شدند!

امروز ستاد انتخابات ساعات آرام و بی حاشیه ای را گذراند و از حضور شخصیت های برجسته و شناخته شده خبری نبود و تنها کسی که به دلیل سابقه کاندیداتوری میتوان او را گزینه مورد توجه دانست، سید محمد غرضی بود که به ستاد انتخابات آمد و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم شد.
حدود ساعت چهار بعد ازظهر نیز چند شخصیت شناخته شده تر وارد ستاد انتخابات شدند که فضای وزارت کشور تغییر کرد.
هاشم بطحایی گلپایگانی، عضو مجلس خبرگان رهبری آمد و عزم ریاست جمهوری کرد. نشست خبری او به دلیل شوخی های مکرر با خبرنگاران فضای متفاوتی در ستاد انتخابات ایجاد کرد.
از دیگر افراد حاضر در ستاد انتخابات، حسن سبحانی استاد اقتصاد دانشگاه تهران و نماینده پیشین مجلس بود که آمد و برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
از حاشیه های قابل توجه دیگر که عصر امروز مورد توجه عکاسان و خبرنگاران بود ، ورود  دهه هشتادی‌ها  به عرصه کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری بود، پسر دوازده ی ساله ای با شناسنامه و به همراه پدر خود برای نام نویسی در انتخابات به محل وزارت کشور آمد.
گفتنی است جمعی از مردم در "خیابان گمنام" که درب ورود به ستاد انتخابات در آن قرار دارد، جمع شده بودند و با کاندیداها و مردمی که بعضا با ظواهر عجیب و پلاکارد به دست قصد ورود به وزارت کشور داشتند، گفت‌وگو کرده و عکس سلفی می گرفتند.

وجود نقص در قانون انتخابات ریاست جمهوری موجب حضور افرادی در وزارت کشور می شود که نه تنها هیچ سایقه سیاسی و اجرایی ندارند، بلکه بعضا فقط با تحصیلات ششم ابتدایی بخت رییس جمهور شدن خود را می‌سنجند.

علی اصغر احمدی رییس ستاد انتخایات  کشو ر در همین زمینه گفته است که قانون انتخابات ضعف‌هایی دارد که مثلاً حداقل و حداکثر سن افراد یا حداقل مدرک تحصیلی افراد در قانون انتخابات ذکر نشده است. امیدوارم مجلس در قانون انتخابات تجدید نظر کند مخصوصاً در لایحه جامع انتخابات که اکنون در کمیسیون سیاسی- دفاعی دولت در حال بررسی است باید شرایط داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری به صورت دقیق پیش‌بینی شود. به هر حال کسی که می‌خواهد رئیس جمهور کشور شود باید ویژگی‌های خاص خود را داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۱-۲۴ ۱۲:۳۲

سلام. خواهش می کنم شما به عنوان خبرنگار این قانون را پیگیری کنید تا افرادی جاهل انتخابات ما را مضحکه رسانه های بیگانه نکنند.

avatar
۱۳۹۶-۰۱-۲۴ ۱۵:۱۰

تعداد زیاد ثبت نامها نشان از ناکار امدی احزاب است اگر احزاب با انتخابات درون حزبی افراد خود را مشخص کرده بودند حالا این اتفاق نمی افتاد اتفاقا" بر عکس ان چیزی که می گویند قانون اساسی ایراد دارد هیچ ایرادی ندارد قانون درست فهمیده نمی شود موقعی که می گوید افراد سیاستمدار یعنی همان انتخابات درون حزبی تا فرد سیاستمدار پیدا شود نه افراد بدون سیاست راه پیدا کنند و بعدش مشکلات فراوانی مثل همین تحریمها و امثال ان پیدا شود و صد تا ادم سیاستمدار هم نتواند ان را حل کند.

avatar
۱۳۹۶-۰۱-۲۵ ۰۰:۱۵

امیدوارم که قانون عوض نشه. ما چهار سال تمام منتظر ثبت نامهای افراد مختلف در انتخابات رئیس جمهوری هستیم تا حسابی به این پدیده بخندیم. امیدواریم که مجلس محترم شورای اسلامی اسلامی نظر ما رو در نظر بگیرد و این دلخوشی ملت رو پایمال نکند.