• چهارشنبه / ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 96012309089
  • خبرنگار : 90002

جشنواره کتاب‌خوانی با آثار هوشنگ مرادی کرمانی

جشنواره کتاب‌خوانی با آثار هوشنگ مرادی کرمانی

مرحله‌ استانی جشنواره کتاب‌خوانی «یار مهربان» با محوریت آثار هوشنگ مرادی کرمانی و با حضور این نویسنده در کرمان برگزار می‌شود.

معاون مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به ایسنا گفت: جشنواره کتاب‌خوانی «یار مهربان» با محوریت آثار هوشنگ مرادی کرمانی و با  هدف اشاعه فرهنگ بومی محلی و توسعه سواد خواندن در میان دانش‌آموزان ابتدایی پایه‌های چهارم، پنجم و ششم در سطح شهرستان‌های استان کرمان برگزار شد و مرحله‌ استانی این جشنواره با حضور این نویسنده در دهه اول اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد.

رضا طلابیگی  همچنین از ارسال کتاب‌های افسانه شعبان‌نژاد دیگر نویسنده کرمانی ادبیات کودک و نوجوان به مدرسه‌های این استان در سال آینده تحصیلی خبر داد و گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان قصد دارد در طرحی مشابه آثار افسانه شعبان‌نژاد را در سال آینده تحصیلی در اختیار دانش‌آموزان کلاس‌های اول، دوم و سوم دبستان  این استان قرار دهد.

هوشنگ مرادی کرمانی با قابل تقدیر دانستن این اقدام آموزش و پرورش استان کرمان ابراز امیدواری کرد این طرح به منظور  پیوند بچه‌ها با کتاب بتواند به عنوان پروژه ملی در تمامی استان‌ها عملیاتی شود و چهره‌های حیطه ادبیات کودک و نوجوان در هر استان به این ترتیب به مخاطبان‌شان شناسانده شوند.

او تاکید کرد: الان شرایط طوری شده که ۷۰ تا ۸۰ درصد خانواده‌ها فقط به کتاب‌های درسی بچه‌ها می‌رسند و موضوع ادبیات علی‌رغم اهمیت آن مطرح نیست. شاید با این کار بتوان از طریق ادبیات بچه‌ها را با کتاب آشتی داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha