«علی سالارکیا» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری و با عنوان«اقتصاد مقاومتی - تولید و اشتغال»، اظهار کرد : یکی از اهداف اصلی کمیته امداد ایجاد زمینه مناسب برای خودکفایی اقتصادی مددجویان تحت پوشش خود از طریق اشتغالزایی برای آنان است.
وی توضیح داد: بر این اساس طی سال 95 بیش از 1500 نفر از نیازمندان تحت پوشش این نهاد در مجموع با دریافت 20 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال وارد بازار کسب و کار شدهاند.
مدیرکل کمیته امداد البرز ادامه داد: با توجه به تصویب و تعیین اعتبارات ویژه برای سال 96 پیشبینی میشود، امسال بتوانیم یکی از بهترین سالهای اشتغالزایی برای محرومان را رقم بزنیم.
سالارکیا گفت: سقف تسهیلات پرداختی این نهاد با در نظر گرفتن نوع شغل و در مشاغل کارآفرینی 25 تا 30 میلیون تومان است که بیشتر در زمینههای خدماتی، دامپروری، کشاورزی و صنایعدستی به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان غیر تحتحمایت فاقد شغل پرداخت میشود.
مدیرکل کمیته امداد البرز افزود: با توجه به محوری بودن نقش توانمندی خانوادههای محروم و کمبضاعت بهعنوان گامی موثر برای جهش این افراد در میدان اقتصادی، موضوع آموزشهای فنی وحرفهای به مددجویان فاقد مهارت با جدیت در حال انجام است و طی سال گذشته نیز حدود 10 هزار نفر در دورهای بلندمدت، کوتاهمدت و استاد شاگردی شرکت کردهاند.
این مسئول افزود: این نهاد در کنار اعطای تسهیلات به مددجویان مجری طرحهای اشتغال، شماری از نیازمندان جویایکار را که توانایی دریافت تسهیلات را ندارند از طریق مراکز کاریابی طرف قرارداد به شرکتها، کارخانجات و کارگاههای تولیدی معرفی میکند که در سال 95 بیش از 1700 مددجو مشمول این خدمت شدهاند.
وی تصریح کرد: مددجویان مستعد فاقد مهارت بر اساس علاقه و سنجش بازار کار با هماهنگی این نهاد جهت گذراندن دورههای آموزشی به مراکز معتبر تحت نظارت سازمان فنی و حرفهای با قابلیت اعطای مدرک رسمی معرفی میشوند.
سالارکیا افزود: مددجویان جویایکار البرزی با حضور در دورههای آموزشی بلندمدت فنی و حرفهای و کسب مهارت در مسیر اعطای تسهیلات اشتغال و خودکفایی کمیته امداد و دستیابی به استقلال اقتصادی قرار خواهند گرفت.
مدیرکل کمیته امداد البرز گفت: طرحهای اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد با هدف کمک به پایداری و ارتقاء ضریب موفقیت شغلی مددجویان با نظارت مستمر و راهنمایی مداوم کارشناسان اشتغال این ادارهکل اجرا میشود.
وی افزود: طرحهای اشتغال بر اساس استعداد و تواناییهای فردی مجریان و با ارائه آموزشهای فنی، تخصصی و مهارتآموزی به آنان اجرا میشود و نقش بسزایی در خودکفایی جامعه هدف دارد.
سالارکیا یادآور شد: کمیته امداد بهمنظور ایجاد انگیزه برای کارفرمایان و دفاتر کاریابی و فراهمسازی زمینه اشتغال مددجویان مورد حمایت، بستههای تشویقی در نظر گرفته است که مطابق آن، طی سال اول همه هزینه حق بیمه سهم کارفرما به سازمان تأمین اجتماعی و در سال دوم نیمی از حق بیمه، برابر حداقل حقوق و دستمزد تعیین شده از سوی وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی، پرداخت میشود.
وی در پایان آمادگی این نهاد را برای مشارکت صاحبان صنایع، مشاغل و اصناف در خصوص ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان و نیازمندان تحت حمایت و غیر تحت حمایت اعلام کرد و گفت: مددجویان تحت حمایت کمیته امداد در صورت دریافت تسهیلات اشتغال و رسیدن به مرحله کسب استقلال اقتصادی بهتدریج از چرخه حمایتی این نهاد خارج میشوند.
انتهای پیام
نظرات