دستاوردهای بینالملل و سیاستهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در روابط بینالملل در سال 2016 ارائه شد.
به گزارش ایسنا، دکتر امیر گلرو با تاکید بر اینکه از سوی دانشگاه امیرکبیر در سال 2016 تعداد 28 تفاهمنامه و 14 قرارداد امضا شد، افزود: امضای این تفاهمنامهها میتواند پیش نیازی برای انجام فعالیتهای دانشگاه باشد ضمن آنکه افزایش چشمگیری در پذیرش دانشجویان بینالمللی داشتهایم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر شش برنامه مشترک در حال اجرا داریم، اظهار کرد: علاوه بر آن توانستیم کارگاه مشترکی با موسسه تحقیقاتی آلمانی ""DFG برگزار کنیم. این موسسه برای اولین بار در خارج از آلمان کارگاه تحقیقاتی برگزار کرده است.
گلرو با تاکید بر اینکه در سال گذشته به طور میانگین چهار هیات در ماه به منظور انجام مذاکرات به دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمدند، ادامه داد: کشورهای فرانسه، آلمان، اتریش، عراق و هند بیشترین بازدیدها را از این دانشگاه داشتهاند و با کشورهای آلمان، اتریش، هند و اسپانیا بیشترین قراردادها به امضا رسید.
مدیرکل همکاریهای علمی بینالمللی معاونت امور بینالملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه بیشترین تفاهم نامههای دانشگاه با دانشگاههای فرانسه بوده است، خاطرنشان کرد: با فرانسه در خصوص تبادل دانشجو و استاد همکاری داریم.
وی با بیان اینکه برای اولین بار قرارداد سهجانبه در سال 2016 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای روابط بینالمللی منعقد شد، اضافه کرد: این قرارداد با دانشگاههای آلمان و اتریش در حوزه معدن به امضا رسیده است.
گلرو افزود: همکاری با دانشگاهی از آلمان را آغاز کردهایم تا دانشجویان از دانشکده مهندسی کامپیوتر بتوانند یک ترم را به آنجا بروند؛ این همکاری از سوی این موسسه «دااد» تامین مالی میشود.
مدیرکل همکاریهای علمی بینالمللی معاونت امور بینالملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با بیان اینکه در سال گذشته از مراکز مختلف علوم آلمان به دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمدند، عنوان کرد: دورههای کوتاه مدتی برای دانشجویان بینالملل کل مقاطع تحصیلی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد؛ در این دورهها دانشجویان آمریکا، مکزیک، ایتالیا، هلند، اتریش و کلمبیا حضور داشتند.
به گفته گلرو، تعداد دانشجویان برای یک دوره کامل نرخ صعودی داشته و از سال 2011 تا 2016 از چهار دانشجو به 193 نفر افزایش یافته است و رشتههای مورد علاقه دانشجویان بینالملل شامل نفت، کامپیوتر، علوم کامپیوتر و برق بوده است.
وی ادامه داد: بیشترین تعداد دانشجویان در مقطع کارشناسی با 93 نفر بوده است؛ همچنین نسبت زن به مرد دانشجویان بینالمللی 17 به 83 درصد بوده است.
وی در ادامه با اشاره به اتفاقات سال 2016 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عرصه بینالمللی گفت: اولین بار بود که در "AIU"(مجموعه دانشگاههای بینالمللی) وارد شدیم؛ این مجموعه متشکل از 641 دانشگاه از 120 کشور است که از ایران فقط سه دانشگاه عضو این مجموعه هستند.
وی همچنین از راه اندازی دو پایگاه اطلاعاتی برای کمک به ارتباط با محققان ایرانی با خارجی خبر داد.
انتهای پیام
نظرات