به گزارش ایسنا، دو یا دست کم یکی از همین موبدان زرتشتی که ولادت حضرت عیسی را پیش بینی کرده بودند ، بعد از عزیمت از به بیت اللحم و آگاهی از تولد آن پیامبر الهی، این محل را که آتشکده بود تبدیل به کلیسا نموده اند، بنابرابن می توان این کلیسا از آثار قرون اول میلادی محسوب می گردد.
پس این کلیسا را می توان دومین کلیسای قدیمی جهان دانست زیرا کلیسایی که در محل تولد حضرت عیسی در بیت اللحم بنا گردیده اولین کلیسای جهان محسوب می گردد و از کلیسای بزرگ شهر کلن آلمان به عنوان رقیب غربی این کلیسا باید نام برد.
ساختمان مربی شکل این کلیسا در عین سادگی از استحکام فوق العاده ای برخوردار است پایه های قطور و مستحکم آن از سنگ و ساروج ساخته شده اند و شکل ظاهری آن بسیار حجیم و عظیم با دیوارهای پهن و مسطح است ولی از داخل کوچکتر و کم حجمتر است.
این کلیسا اولین بار در سال ۶۴۲ توسط شاهزادهای چینی مرمت شد. در سال ۱۳۴۲ و ۱۳۴۳ نیز مورد مرمت قرار گرفت. نمای فعلی آن به دورهٔ ساسانی تعلق دارد.
انتهای پیام
سفری به اولین کلیسای مشرق زمین
ایسنا/آذربایجان غربی کلیسای حضرت مریم (ننه مریم ) ارومیه که امروز به نام کلیسای شرق آشور نامیده می شود نه فقط قدیمی ترین کلیسای ایران است، بلکه از قدیمیترین کلیساهای جهان محسوب میگردد. طبق روایتی اولین کلیسای مشرق زمین و به روایت دیگری دومین کلیسای قدیمی جهان پس از کلیسای بیت اللحم فلسطین است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات