• یکشنبه / ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95121509333
  • خبرنگار : 71132

تاجگردون در گفت و گو با ایسنا مطرح کرد:

دود حمله دلواپسان به چشم مناطق محروم و مرزی کشور

دود حمله دلواپسان به چشم مناطق محروم و مرزی کشور

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از مصوبه جدید مجلس درباره سقف حقوق برخی مشاغل خاص در نتیجه هجمه دلواپسان، گفت که دود این مصوبه به چشم مردم مناطق مرزی و محروم خواهد رفت.

غلامرضا تاجگردون در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مصوبه امروز مجلس مبنی بر کاهش سقف دریافتی مشاغل تخصصی، عملیاتی، مناطق مرزی و محروم از ٦٠ درصد به ٣٠ درصد، اظهار کرد: حمله دلواپسان به مصوبه‌ای که هیچ ربطی به حقوق مدیران نداشت موجب شد مجلس بر مصوبه قبلی خودش اصرار کند و آنچه که تصویب شده بود تا کارشناسان و متخصصین با ٦٠ درصد ضریب فوق العاده شغل به مناطق مرزی و محروم بروند حذف شود و این افراد انگیزه خدمت در مناطق مرزی و محروم را نداشته باشند و در ستادها بمانند.

وی افزود: مجلس قبلا حقوق مدیران را تصویب کرده بود ولی معلوم نیست چرا به همه چیز سیاسی نگاه می‌شود.

تاجگردون در پایان گفت: دود این کشمکش تنها در چشم ساکنین مناطق مرزی و محروم خواهد رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha