به گزارش ایسنا به نقل از دیلیمیل، قابلیت منحصر بفرد این باتری جدید که در آن به جای الکترولیت مایع از شیشههای الکترولیتی جامد استفاده شده این است که احتمال انفجار و آتش گرفتن آن صفر است.
در نمونههای فعلی از الکترولیت مایع به عنوان رسانای بین الکترودها استفاده میشود که در مواردی سبب ایجاد اتصال کوتاه و اشتعال باتری میشود.
این باتری میتواند در خودروهای برقی، گوشیهای همراه و پاوربانکها مورد استفاده قرار بگیرد و مدت زمان شارژ آن در حدود چند دقیقه است.
مدت زمان شارژ این باتری تقریبا سه برابر باتریهای فعلی است و مدت زمان عمر مفید آن نیز بیشتر از نمونههایی است که در حال حاضر در بازار مورد استفاده قرار میگیرند زیرا تعداد دفعاتی که میتوان آن را شارژ کرد افزایش چشمگیری داشته است.
این باتری میتواند در دماهای بسیار پایین و یخبندان کار کند و عملکرد آن در دمای منفی 20 درجه سانتیگراد مورد ارزیابی قرار گرفته است و بیشترین دمایی که این باتری به کار خود ادامه میدهد حدودا 60 درجه سانتیگراد است.
ویژگی مثبت دیگری که در ساخت این باتری وجود دارد این است که مواد مصرفی برای ساخت آن از نوع زیستتخریبپذیر هستند.
محققان تیم گودایناف امیدوارند بتوانند هرچه سریعتر با همکاری کمپانیهای سازنده باتری آزمایشهای مربوط به خودروهای برقی را آغاز کنند.
انتهای پیام
نظرات