به گزارش ایسنا، سید حسن میرعماد با اشاره به برخی از برنامههای این سازمان در زمینهٔ تولید مرغ اظهار کرد: تولید و عرضه مرغ سایز از اولویتهای مهم جهاد کشاورزی استان سمنان است.
وی تصریح کرد: در این راستا نیز سال گذشته یک همایش تخصصی از سوی صنعت مرغ و جهادکشاورزی در استان برگزار شد و در این همایش تلاش شد مزایای تولید مرغ سایز برای بهرهبرداران بیانشده و آنان به تولید این نوع مرغ ترغیب شوند.
میرعماد با بیان اینکه در استان سمنان ظرفیتهای مناسبی در بخش تولید مرغ وجود دارد، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم به سمت صادرات مرغ حرکت کنیم، باید تولید مرغ سایز را در دستور کار قرار دهیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برخی مزایای مرغ سایز گفت: تولید گوشت مرغ در سایز استاندارد که هر لاشه آن وزنی بین یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و 800 گرم دارد، لازمه مهم صادرات مرغ است.
میرعماد گفت: تولیدکنندگان همت کرده و به سمت تولید مرغ سایز حرکت کنند.
وی با بیان اینکه هماکنون وزن مرغهای تولیدی در استان سمنان بالاست، تصریح کرد: هماکنون میانگین وزن گوشت مرغ تولیدشده در استان سمنان دو کیلو و 500 گرم برای هر قطعه مرغ است که این وزن باید برای صادرات به کمتر از یک کیلو و 800 گرم برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان کفت: متأسفانه در حال حاضر فرهنگ استفاده از مرغ سایز نیز وجود ندارد و عمده مردم جامعه خواستار مرغهایی با وزن بیشتر هستند، درحالیکه مرغ سایز کیفیت بهتری دارد و دارای ضایعات کمتری دارد و باید در این زمینه فرهنگسازی لازم در استان انجام شود.
انتهای پیام
نظرات