• شنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 95112316077
  • منبع : نمایندگی گیلان

پژوهشکده ها پل ارتباطی بین آموزش و پرورش و محققان

پژوهشکده ها پل ارتباطی بین آموزش و پرورش و محققان

ایسنا/گیلان مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با بیان این‌که پژوهشکده ها پل ارتباطی بین آموزش و پرورش و محققان هستند، گفت: آموزش و پرورش نیازمند پژوهش هایی است که بتواند با آسیب‌شناسی خلأ های موجود، راه های برون رفت از مشکلات را ارائه کند.

به گزارش ایسنا، «مهدی حاجتی»، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در مراسم تجلیل از 128 پژوهشگر برتر آموزش و پرورش استان که در سالن پژوهشکده تعلیم و تربیت برگزار شد، با اشاره به گستردگی حوزه مأموریت بزرگترین دستگاه تعلیم و تربیت، اظهار کرد: آموزش و پرورش دارای ظرفیت بزرگی برای انجام کارهای تحقیقاتی کلان است که علاوه‌بر آماده‌سازی بسترهای ساختاری باید زمینه تغییر در الگوهای رفتاری محققان را فراهم کنیم.

وی با اشاره به لزوم تفکیک حوزه های اجرا از ساحت پژوهش، افزود: پژوهشکده ها حلقه مفقوده و پل ارتباطی بین آموزش و پرورش و محققان هستند.

حاجتی گفت: آموزش و پرورش نیازمند پژوهش هایی است که بتواند با آسیب شناسی خلأ های موجود، راه های برون‌رفت از مشکلات را ارائه کند.

وی تصریح کرد: با همگرایی دیدگاه های استراتژیکی مدیران و باورهای عمومی کارکنان آموزش و پرورش و نهادینه شدن فرهنگ سازمانی می توانیم به رفع مشکلات امیدوار باشیم.

در این مراسم از سه پژوهشگر برتر کشوری، چهار منتخب دستگاه های اجرایی گیلان، دو معلم پژوهشگر شاخص، 16 معلم پژوهنده، 7 مقاله‌نویس برتر، سه مولف نمونه فرهنگی، سه پایان‌نامه برتر، دو دانش آموز پژوهشگر نمونه در بخش استانی هم‌چنین اعضای ستاد برگزاری هفته پژوهش در آموزش و پرورش گیلان تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha