به گزارش ایسنا، دکتر حسین حسینی تودشکی مدیرکل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در حاشیه افتتاح برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این مجموعه به منظور استقرار شرکتهای دانش بنیان، واحدهای فناور رشد و پیش رشد، برخی پژوهشکدهها و آزمایشگاههای مرکزی دانشگاههای صنعتی امیرکبیر راهاندازی شده است.
وی افزود: این برج ظرفیت استقرار ۵۰ شرکت و واحد فناور را دارد و اکنون ظرفیت آن تکمیل شده است.
مدیرکل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، خاطرنشان کرد: با کمک ریاست جمهوری اخیرا یک ساختمان در خیابان بزرگمهر را تجهیز کردیم که فروردین ماه راهاندازی میشود و ۲۰ شرکت فناور در آن استقرار خواهند یافت.
حسینی درباره مدت زمان استقرار شرکتها در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر نیز گفت: شرکت ها و واحدهای فناور میتوانند تا سه سال و نیم در این مجموعه حضور داشته باشند و بعد از آن نیز به عنوان شرکت دانش بنیان وابسته به دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت خواهند کرد و از حمایتهای دانشگاه بهره مند خواهند شد.
به گفته مدیر کل فناوری و توسعه نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، عملیات اجرایی احداث برج نوآوری این دانشگاه سال ۹۲ آغاز شد و تاکنون ۲۵ میلیارد تومان هزینه داشته است.
حسینی اضافه کرد: تاکنون پنج و نیم طبقه این مجموعه تکمیل شده که مساحت هر یک هزار و ۵۰۰ مترمربع است.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و هیات همراه ضمن افتتاح برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از بخشهای مختلف این مجموعه و همچنین نمایشگاه صد طرح منتخب شرکت های فناور مرکز رشد این دانشگاه دیدن کرد.
انتهای پیام
نظرات