به گزارش ایسنا، براتعلی منصوریان، امروز 20 بهمن ماه در مراسم افتتاح کلینیک تخصصی مدیریت خشم آموزش و پرورش، اظهار کرد: آزمایشهای روانشناسی و گزارشهای مدیران نشان داد که میزان خشم و رفتارهای پرخاشگرانه در دانشآموزان و حتی دانشآموزان دختر رو به افزایش است بنابراین ضرورت ایجاد کلینیک کنترل خشم به وجود آمد.
وی با اشاره به اینکه برای بروز خشم و رفتارهای پرخاشگرانه دلایل مختلفی وجود دارد، تصریح کرد: تئوریهای فیزیولوژیک عنوان میکند کاهش ویتامینها به طور مثال ویتامین B12، افزایش برخی هورمونها و ... موجب بروز خشم میشود، براساس تئوری اجتماعی افراد از محیط خود رفتارهای پرخاشگرانه را آموزش میبینند به طور مثال هنگامی که اعضای خانواده و مسئولان مدرسه رفتارهای پرخاشگرانه دارند دانشآموزان نیز این رفتارها را از آنان یاد میگیرند.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: براساس تئوری روانی تجربه شرایط خاص، ناکامیها و ... خود را به شکل بروز خشم نشان میدهند.
وی با اشاره به اینکه نهادهای دیگر نظیر ادارهکل ورزش و جوانان، بهزیستی و ... در حوزه مدیریت خشم با ما همکاری خواهند کرد، افزود: در حوزه خشم واقعا معضلی وجود داشت که در نهایت به جمعبندی رسیدیم که این کلینیک را در ناحیه پنج مشهد که بروز خشم در آنجا بیشتر از سایر نواحی است، ایجاد کنیم.
منصوریان با بیان اینکه باید در امور تربیتی آموزشها به سمت تخصصی شدن حرکت کند، گفت: به طور مثال یک مشاور فقط باید فعالیتهای مشاورهای داشته باشد، مربی قرآن فقط در این زمینه فعالیت کند و اینگونه نباشد که یک فرد فعالیتهای مختلفی را انجام دهد، وقت آن رسیده است که با نگاه عالمانهتر و تخصصیتر به حوزه تربیت و مخصوصا مشاوره نگاه کنیم.
انتهای پیام
نظرات