به گزارش ایسنا، در کوچه پس کوچهها و بازرچههای تاریخی اردکان حجره هایی تاریخی واقع شده که این روزها تعدادی از آنها را فروشندگان صنایع دستی و تعدادی دیگر را عرضهکنندگان سوغات شیرین این شهر یعنی فرآوردههای کنجدی پر کردهاند.
وقتی به انتهای بازار «چارسوق» اردکان به ابتدای مسیر منتهی به آسیاب تاریخی «دزک» یا «دژک» این شهر میرسیم، حجرهای زیبا و تاریخی واقع شده که این روزها از ان به عنوان آرایشگاه مردانه استفاده میشود.
البته «جواد آقا بابایی» آرایشگر میانسال اردکانی در این حجره دست به ابتکاری زده که علاوه بر مشتریان خود، نظر هر رهگذری را نیز به حجره خود جلب می کند.
وی در داخل حجره سلمانیاش، مجموعهای از آثار تاریخی و عتیقهجاتی را نگهداری میکند که به گفته خودش قدمت برخی از این اشیاء به بیش از 200 سال نیز میرسد.
این پیرایشگر مردانه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا - منطقه یزد، میگوید: مدت زمان پنج سال است که در این فضای دلنشین به امرار معاش مشغول هستم و در کنار آن مجموعهای از وسایل تاریخی را نیز نگهداری میکنم .
وی میگوید: بیشتر این وسایل را خریداری کردهام و بخش دیگری از این آثار چشمنوازِ تاریخی را نیز اطرافیان به صورت هدیه یا فروشی به من سپردهاند.
آقابابایی با اشاره به این که حمایت هیچ نهادی را در این راستا نداشته است، میافزاید: خوشبختانه از دارایی خودم برای رونق این فضا استفاده کردهام که البته نظر گردشگران و رهگذرانی که حتی نیازی به آرایش ندارند را نیز با دیدن وسایل موجود به حجرهام جلب و پایشان را به این فضا باز میکند.
او در مورد نامگذاری حجرهاش به عنوان «آرایشگاه موزه»، میگوید: تا به حال به این موضوع فکر نکردام ولی خوشحال میشوم که در مسیر گردشگری شهرم با این حرکت گام برداشتهام و مطمئناً اگر نگاه دستگاههای مربوطه و مسئولان نیز به این امر مثبت باشد، حاضر به گسترش فضا و ایجاد ابتکاراتی جدیدتر در این حوزه هستم.
انتهای پیام
نظرات