به گزارش ایسنا، دکتر بهزاد سلطانی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در جلسه امضای تفاهم نامه بانک قرض الحسنه مهر ایران ضمن تسلیت شهادت جمعی از آتش نشانان شجاع در ساختمان پلاسکو گفت: فداکاری و ایثارگری آتش نشانان یادآور خاطره جانفشانی فرزندان غیور میهن اسلامی در دوران دفاع مقدس است.
وی با فراخوان شرکتهای دانش بنیان در حوزه فعالیتهای مرتبط با فناوریهای آتش نشانی، اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی دارد شرکتهای دانش بنیان را با ارائه تسهیلات و یا سرمایه گذاری مشارکتی در جهت توسعه و ارتقای فناوری و آتش نشانی یاری کند.
سلطانی با تاکید بر اینکه بسیاری از مشکلات کشور را با فناوری میتوان حل کرد، نخبگان فعال در شرکتهای دانش بنیان را ظرفیت عظیم و سرمایه ملی توصیف کرد و یادآور شد: تعداد شرکتهای دانش بنیان در طول چهار سال گذشته از 50 شرکت به 2 هزار و 800 شرکت افزایش یافته است.
وی با تاکید بر اینکه آینده کشور وابسته به اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان است، خاطرنشان کرد: دانش آموختگان کشور به جای آنکه به خارج از کشور بروند میتوانند نقش تاثیرگذاری در توسعه فناوری در کشور داشته باشند. در حال حاضر از 10 شرکت قدرتمند در جهان فقط یک شرکت در حوزه نفت فعال است و مابقی آنها شرکتهای دانش بنیانی چون گوگل و مایکروسافت هستند.
در این مراسم همچنین مرتضی اکبری مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی با پشتوانه منابع مالی و نیز نمایندگی 12 بانک کشور در 350 شعبه عهده دار فعالیت در حوزه قرض الحسنه است.
وی با تاکید بر اینکه کسب سود اولویت این بانک نیست بلکه خدمات رسانی در حوزههای مختلف مهمترین هدف این بانک است، ادامه داد: کمک و همراهی با شرکتهای دانش بنیان از مصادیق نیک و خوش فرجام است و همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران با صندوق نوآوری و شکوفایی در حوزههای مختلف که در اولین تفاهم نامه پنجره واحد با موضوع عاملیت تسهیلات قرض الحسنه به شرکتهای دانش بنیان آغاز شده است.
اکبری ابراز امیدواری کرد که این همکاری در بخشهای دیگر نیز توسعه یابد، اضافه کرد: چرا که از نظر ما نقش صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه اقتصاد دانش بنیان بسیار حائز اهمیت است.
به گزارش ایسنا، با امضای تفاهم نامه که از سوی دکتر سلطانی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و اکبری مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر انجام گرفت، مجموعهای از باجههای بانکها، ادارات ثبت شرکتها، شرکتهای بیمه، اتاق بازرگانی، سازمان محیط زیست، سازمان امور مالیاتی، صندوقهای پژوهش و فناوری در بخش پنجره واحد مجتمع شکوفایی شرکتهای دانش بنیان مستقر شدهاند.
هدف از ایجاد پنجره واحد، فراهم کردن امکانات دسترسی سریع و آسان شرکتهای دانش بنیان به مجموعههایی است که به صورت معمول هر شرکت دانش بنیان با آنها ارتباط برقرار میکند.
انتهای پیام
نظرات