• یکشنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 95110301959
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

خراسان رضوی بیش از 320 هزار تبعه خارجی دارد

خراسان رضوی بیش از 320 هزار تبعه خارجی دارد

ایسنا/خراسان رضوی معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: خراسان رضوی بیش از 320 هزار تبعه خارجی داشته و ایران دارای یک میلیون پناهنده افغانی و 43 هزار پناهنده عراقی دارد.

به گزارش ایسنا، سید جواد حسینی امروز 3 بهمن ماه در مراسم تودیع و معارفه نمایندگان کمیساریای سازان ملل متحد در امور پناهندگان خراسان رضوی که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: خراسان رضوی دارای بیش از 320 هزار تبعه خارجی است که اکثر آنان در میهمان شهر تربت‌جام خدمات بسیار خوبی را دریافت می‌کنند.

وی افزود: ساخت سه مدرسه، یک کتابخانه ، دو مرکز بهداشتی از جمله فعالیت‌های این کمیساریای برای پناهندگان بوده است همچنین 23 هزار نفر از پناهندگان بیمه سلامت شدند.

معاون اجتماعی سیاسی وامنیتی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همچنین طرح توانمندسازی زنان پناهنده، آموزش پایه برای کودکان بازمانده و موضوعاتی مانند تحصیل اتباع افغانی از جمله خدمات ارایه شده به این افراد است.

حسینی با اشاره به ارایه آموزش‌های سواد آموزی، خدمات توان بخشی معلولین و دیگر خدمات بهداشتی، تصریح کرد: 5000 اتباع خارجی در دانشگاه‌های خراسان رضوی و 70 هزار دانش‌آموز در مدارس استان تحصیل می‌کنند، این دانش‌آموزان از کیفیت و کمیت همانند دانش‌آموزان ایرانی برخوردار هستند.

وی افزود: این در حالی است که 11 هزار نفر از دانش‌آموزانی که تبعه خارجی بوده و در استان درس می‌خوانند هیچ مدرک هویتی ندارند، همچنین در حال حاضر هیچ شهریه ای بابت تحصیل آن‌ها دریافت نمی‌شود.

حسینی با بیان اینکه درصدد آن هستیم تا مراکز آموزشی ویژه برای نخبگان اتباع مانند سمپاد نیز تشکیل دهیم، گفت: آقای توشی به مدت سه سال نمایندگی کمیساریای سازمان ملل را دراستان برعهده داشته و توانسته بود اعتبارات اختصاصی اتباع خارجی را افزایش دهد.

توشی، نماینده سابق کمیساریای سازمان ملل در امور پناهندگان خراسان رضوی در ادامه این جلسه، عنوان کرد: وقتی به توکیو برگردم به سهم خودم از خدمات بسیار خوبی که در ایران ارایه شد به جامعه بین‌المللی خواهم گفت، تمام کشورهای دنیا باید از خدماتی که در ایران به پناهندگان ارایه می‌شود آموزش بگیرند.

وی افزود: این خدمات بشر دوستانه در ایران به پناهندگان ناشی از فرهنگ و مذهب ایرانی است به طوری که من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم، زیرا در همه جا اعتقادات وجود دارد اما به این اعتقادات عمل نمی‌شود درحالی که در ایران تمام اعتقادات به صورت عملی متظاهر می‌شود.

مولوگتا، نماینده کمیساریای سازمان ملل در امور پناهندگان خراسان رضوی در ادامه خاطرنشان کرد: پیش از این در آفریقا به عنوان نماینده سازمان بین الملل همکاری می کردم اما در آنجا عملیات بسیار محدودی انجام می شد، حجم و وسعت سرویسی که دولت جمهوری اسلامی ایران به پناهندگان ارایه می‌دهد من را بسیار تحت تاثیر قرا داده است.

وی افزود: بیش از 10 سال است که با سازمان ملل متحد همکاری می‌کنم و این اولین تجربه من است که این تعداد زیاد از خدمات به خصوص در بخش بیمه سلامت را به پناهندگان می‌بینم.

 وی با بیان اینکه آنچه رسانه‌های خارجی در مورد ایران می‌گویند با فرهنگ اصیل ایرانی متفاوت است، یادآور شد: کمیساریای ملل متحد 30 سال است که کنار دولت ایران به پناهندگان سرویس می‌دهد و خوشبختانه ایران داری انضباط و چارچوب خاصی است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha