• پنجشنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95101610104
  • خبرنگار : 71457

دیدار وزیر خارجه قطر با رهبران مخالفان سوری

دیدار وزیر خارجه قطر با رهبران مخالفان سوری

وزیر خارجه قطر در دوحه با رئیس ائتلاف مخالفان سوریه و هماهنگ کننده کل هیات عالی مذاکرات ریاض در مورد تحولات سوریه گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری قطر (قنا) گزارش داد: در این نشست که علاوه بر محمد بن عبدالرحمان آل ثانی وزیر خارجه قطر، انس العبده رئیس ائتلاف مخالفان سوریه و ریاض حجاب هماهنگ کننده کل هیئت عالی مذاکرات ریاض و همچنین عبدالاله فهد دبیرکل این ائتلاف و جواد ابوحطب نخست وزیر دولت موقت سوریه حضور داشتند بر تحولات سیاسی و میدانی تمرکز شد.

در همین حال ائتلاف مخالفان اعلام کرد که این دیدار بر وضعیت مناطق محاصره شده و حمله ادامه دار نظام به وادی بردی پرداخت.

این نشست در حالی صورت می‌گیرد که درگیری‌ها میان نیروهای نظام و مخالفان مسلح از چند روز قبل در منطقه وادی بردی در حومه دمشق تشدید شده است که هدف از آن بازپس‌گیری این منطقه استراتژیک است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha