به گزارش ایسنا، نفتالی بنت، وزیر آموزش و رهبر حزب خانه یهودی در مصاحبه با روزنامه اورشلیم پست گفت که این طرح میخواهد به فلسطینیها نظام خودمختار عاری از سلاح در دو منطقه "الف" و "ب" بر اساس رده بندی توافق اسلو داده شود که این دو منطقه حدود 40 درصد از کرانه باختری را تشکیل میدهند.
وی افزود، اسرائیل منطقه "ج" را که 60 درصد از مساحت کرانه باختری را تشکیل میدهد، به خود اختصاص خواهد داد.
طبق توافق اسلو میان سازمان آزادی بخش فلسطین و رژیم صهیونیستی برای کرانه باختری رود اردن، منطقه "الف" تحت تصرف کامل فلسطینیها قرار دارد و منطقه "ب" تحت سیطره حکومتی فلسطین و سیطره امنیتی اسرائیل است و منطقه "ج" کاملا توسط رژیم صهیونیستی اداره میشود.
بنت گفت که فلسطینیها بر اساس این طرح خودشان زندگیشان را اداره میکنند و خودشان مالیاتهایشان را پرداخت میکنند و امور آموزش را برعهده میگیرند و زبالههایشان را جمع میکنند.
این مسئول رژیم صهیونیستی با اشاره به طرح اقتصادی آمریکا موسوم به "طرح مارشال" که پس از جنگ جهانی دوم برای بازسازی اروپای غربی کلید خورد، گفت که دیدگاه وی شامل طرحی مشابه برای فلسطینیها میشود.
وی تصریح کرد که طرحش شامل سرمایهگذاریهای اقتصادی گسترده در زیرساختها از جمله گذرگاه زمینی در جنین (شمال کرانه باختری) مرتبط با بندر حیفا (شمال اراضی اشغالی) است و توسعه گسترده خیابانها و منطقه گردشگری آزاد که الناصره (در شمال اراضی اشغالی) به نابلس و قدس و بیت لحم( به ترتیب در شمال و مرکز و جنوب کرانبه باختری) متصل میسازد، است.
این مقام اسرائیلی در خصوص آوارگان فلسطینی نیز گفت که فلسطینیها حق بازگرداندن آوارگان ساکن کشورهای دیگر به اراضی نظام خودمختار شان را نخواهند داشت.
وی به این امر اشاره کرد که آوارگان خواهان بازگشت به اراضی قبل از 1948 هستند.
نفتالی بنت در مورد نوار غزه نیز گفت: "نوار غزه به منزله یک کشور فلسطین است و ما کشور فلسطینی دومی را نمیخواهیم".
وی افزود: عناصر اصلی یک کشور مستقل چهار مساله است که عبارتند از مرزهای مشخص، تشکیلات دولتی کارآمد، قدرت نظامی و روابط بین المللی و غزه "سه عنصر و نیم" از این چهار عناصر را دارد.
طرح نفتالی بنت مساله قدس شرقی به عنوان پایتخت کشور فلسطین و حق آوارگان برای بازگشت به سرزمینشان را نادیده گرفته است.
انتهای پیام
نظرات