• یکشنبه / ۱۲ دی ۱۳۹۵ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95101206941
  • خبرنگار : 90098

مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری می‌کند

مصرف ماهی از بروز کم شنوایی در زنان جلوگیری می‌کند

پزشکان امریکایی اعلام کردند: مصرف منظم ماهی و غذاهای دریایی در زنان باعث جلوگیری از کم شنوایی در میانسالی می‌شود.

به گزارش ایسنا، از روسبالت، نتایج این مطالعه که به مدت ۱۸ سال بر روی ۶۵ هزار داوطلب انجام شده، نشان می‌دهد که مصرف حداقل دو نوبت ماهی در هفته به طور مرتب باعث می‌شود که دست کم ۲۰ درصد شانس ابتلا به کم شنوایی در زنان کاهش یابد.

به عقیده پزشکان، پروتئین، چربی اشباع نشده، امگا ۶ و فسفر در ماهی باعث تاثیر مفید بر کارکرد مغز می‌شوند و خطر ابتلا به آترواسکلروز را نیز کاهش می‌دهند و بر تقویت سیستم‌های عصبی و شنوایی تاثیر به سزایی دارند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha