• پنجشنبه / ۲ دی ۱۳۹۵ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 95100200777
  • خبرنگار : 71564

رئیس اداره محیط زیست شهرستان فیروزکوه:

آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در دریاچه نمرود تلفات نداشته است

آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در دریاچه نمرود تلفات نداشته است

رئیس اداره محیط زیست شهرستان فیروزکوه بیان کرد: آنفلوآنزای فوق حاد طیور در منطقه دریاچه سد نمرود تاکنون تلفاتی نداشته است.

محمد فریدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه دریاچه سد نمرود میزبان پرندگان مهاجر است گفت: محیطبانان منطقه ارجمند به طور روزانه در آن منطقه گشت و کنترل دارند.

وی با اشاره به اینکه آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان تا کنون در آن ناحیه تلفاتی نداشته است گفت: گزارشی مبنی بر تلفات طیور ناشی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در دریاچه سد نمرود گزارش نشده است.

به گزارش ایسنا پیش از این سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت کشور در خصوص آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان هشدار داده و توصیه کرده بود که مردم از شکار و خرید پرندگان وحشی خودداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha