محمد نظرپور در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه زنبورعسل قادر به تحمل دمای زیر صفر درجه است، اظهار کرد: سرمای روزهای گذشته نمیتواند به زنبورهای عسل آسیب وارد کند و از طرفی ذخیره غذایی کندو در این مورد تأثیر بسزایی دارد.
وی تصریح کرد: در صورتیکه زنبوردار در فصل پاییز کندو را برای زمستانگذرانی آماده سازد و کندوها غذای کافی داشته باشند، به طور قطع تا فصل بهار صدمهای به زنبورها وارد نمیشود.
وی با اشاره به وجود 2228 زنبوردار در استان همدان براساس سرشماری مهرماه امسال ادامه داد: 203 هزار کلنی پرورش زنبورعسل در استان وجود دارد که نسبت به سال گذشته 11 درصد رشد داشته و 30 درصد از این تعداد کلنی به نقاط گرمسیر کوچ کردند.
نظرپور با اشاره به اینکه 1960 تن عسل در استان همدان تولید شده، عنوان کرد: میزان تولید عسل نسبت به سال گذشته 15 درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام
نظرات