محمد امین افرا در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در فصل پاییز و زمستان به دلیل سردی هوا، متابولیسم بدن کاهش و سرماخوردگی شیوع پیدا میکند.
وی اظهار کرد: سرماخوردگی و آنفلوآنزاها جزء بیماریهای سردمزاج هستند که برای درمان آن باید از داروها و ترکیبات غذایی گرم مانند عسل، خرما، شیره انگور و گوشت شتر و بلدرچین استفاده شود.
افرا در معرض سرما قرار گرفتن کلیهها و رطوبت سینوسها را عامل سرماخوردگی دانست و گفت: عطسه رطوبت سینوس را خارج میکند و برای این منظور میتوان از انفیه کندوش استفاده کرد.
این متخصص طب اسلامی خاطرنشان کرد: پونه، چای کوهی، آویشن شیرازی، گل بومادران، زنجبیل، دارچین، رازیانه، شوید ، بهلیمو و نعناع از داروهای گیاهی هستند که میتوان برای درمان سرماخوردگی مصرف کرد.
وی در خصوص طول مدت سرماخوردگی تا زمان بهبود، تصریح کرد: مدتزمان بهبود سرماخوردگی به روش سنتی در سرماخوردگیهای ساده سه تا هفت روز و در آنفلوآنزای شدید از پنج تا 15 روز متفاوت است.
افرابا تأکید بر اهمیت پرهیز غذایی در طول دوران سرماخوردگی گفت: در صورتیکه سرماخوردگی همراه با تب باشد بهتر از دمنوش سیاهدانه، پنیرک، آویشن، سنجد و گلختمی استفاده کرد.
این متخصص طب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: حجامت نیز باعث مقاوم شدن سیستم ایمنی بدن است و مانعی برای ابتلا به سرماخوردگی است.
انتهای پیام
نظرات