بهارآقا جهانبین در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر چهار نوع نان لواش، سنگک، تافتون و بربری در 220 نانوایی شهرکرد با کیفیت مرغوب پخت میشود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 600 نفر در این واحدها مشغول کار هستند، تصریح کرد: نانوایان از آسیبپذیرترین اصناف هستند چون محصول تولیدی آنها از حساسیت ویژهای برخوردار است و باید در اسرع وقت به فروش برسد در غیر این صورت نانوا با ضرر و زیان فراوانی مواجه میشوند.
وی درباره کیفیت نان شهرکرد اظهار کرد: کیفیت نان این شهرستان خوب است که البته 50 درصد کیفیت نان به نوع بذر و چگونه طی شدن مراحل کاشت، داشت و برداشت، حمل مناسب، نگهداری تخصصی در سیلو، نوع آسیاب کردن و چگونگی نگهداری آرد در کارخانه و حتی انبار نانوایی بستگی دارد و تقریباً 30 درصد کیفیت نان به تخصص نانواییها و 20 در صد به نحوه فعالیت کارگران مرتبط میشود.
جهانبین تصریح کرد: اتحادیه صنف نانوایان در زمان صدور پروانه کسب نسبت به امتحان عملی آنها اقدام کرده و ضمن اخذ کارت مهارت و سابقه کارمتقاضی نسبت به صدور پروانه کسب اقدام خواهد کرد.
رییس اتحادیه نانوایان استان افزود: در حال حاضر 20 درصد کارگران نانوایی دارای کارت مهارت فنی هستند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اتحادیه صنف نانوایان با همکاری معاونت بازرسی صنعت، معدن، و تجارت، وزارت بهداشت، شرکت غله و تعزیرات حکومتی استان با نانوایان متخلف برخورد میکند.
انتهای پیام
نظرات