• پنجشنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۵ / ۲۳:۵۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95091106092
  • خبرنگار : 71132

رحیمی: ایران وارد بررسی نقض برجام شود

رحیمی: ایران وارد بررسی نقض برجام شود

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مصوبه کنگره آمریکا در مورد تمدید تحریم‌های ایران را آزمونی برای به چالش کشیدن رویکرد ترامپ دانست و گفت که جمهوری اسلامی ایران باید وارد بررسی نقض برجام شود.

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مصوبه کنگره آمریکا در مورد تمدید تحریم‌های ایران اظهار کرد: یکی از نکات مورد توجه رویکرد دولت جدید آمریکا نسبت به برجام و دیگری نگاه بلندمدت به وضعیت توافق برجام است که در مورد رویکرد آمریکا باید منتظر قدم بعدی باشیم و ببینیم که آیا ترامپ از حق وتوی خود استفاده می‌کند یا خیر. در واقع این مصوبه کنگره آزمونی است که رویکرد ترامپ را به چالش می‌کشد و باید ببینیم که رییس‌جمهوری آمریکا مصوبه کنگره را وتو می‌کند یا آن را تایید خواهد کرد.

وی افزود: نکته مهم‌تر در این ماجرا عکس‌العمل جمهوری اسلامی ایران است. رهبری فرمودند که تمدید تحریم با هر عنوان نقض برجام است. همچنین در برجام مکانیسم حقوقی پیش‌بینی شده که باید وارد بررسی نقض برجام شویم و به نظر می‌رسد دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی باید به هیأت نظارت بر برجام پیشنهاد دهد تا این هیأت نقض برجام را مورد رسیدگی قرار دهد.

رحیمی درباره علت اتخاذ این تصمیم در کنگره آمریکا نیز خاطرنشان کرد: به هر حال لابی صهیونیست‌ها در کنگره قوی است؛ ضمن این که جمهوری‌خواهان از قبل موافق برجام و رویکرد آمریکا نبودند و حالا در فضای جدید سیاسی و حاکمیت جدید این کشور احساس آزادی عمل و قدرت بیشتری دارند و نگاه‌شان را در این مصوبات اعمال می‌کنند. پیامی که جمهوری اسلامی ایران از این مصوبه دریافت می‌کند این است که در رویکردش نسبت به برجام مراقبت بیشتری اعمال کند و نقض آمریکایی‌ها را مورد رسیدگی قرار دهد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: ما باید به سمت مستندسازی و اقدامات فوری برویم و در بدترین شرایط نیز آمادگی اقدامات اضطراری را داشته باشیم. 

به گزارش ایسنا، سنای آمریکا با اکثریت مطلق (۹۹ رأی موافق-صفر رأی مخالف) تمدید قانون تحریم‌ها علیه ایران را برای یک دوره ۱۰ ساله دیگر تصویب کرد. پیش از این مجلس نمایندگان آمریکا تمدید قانون تحریم‌های ایران را با اکثریت آراء برای یک دوره ۱۰ ساله دیگر به تصویب رسانده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۹-۱۲ ۰۱:۱۹

آقایان دنبال چی هستن منتطرچی هستن سال اقدام وعمله

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۱۲ ۰۲:۳۱

والسلام ختم کلام . برویم برای گسترش فعالیتهای هسته ای و اینبارما شویم اهرم فشار .عربستان راهم هدف قرار دهیم.اینها پر رو تر از این حرفهان .ما تنها بازدن عربستان نمایش قدرتمان آنها را به عقب میرانیم.اینبار با سرعت چند برابرگذشته