به گزارش ایسنا، علی ادیانی در نشست خبری به مناسبت روز مجلس در قائم شهر طرح دوفوریتی را ضرورتی برای جلوگیری از خسارت حقوقهای نجومی و نامتعارف دانست و نظارت مجلس را در این مهم غیر قابل انکار خواند.
عضو کمیسیون انرژی در خصوص گازرسانی در حوزه انتخابیه گفت: در سوادکوه و ورسک و لفور گازرسانی انجام نشد ولی ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل اعتبار بخشی از طرحهای اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه برای گازرسانی محور رجه- ورسک نیز تامین اعتبار انجام خواهد شد، عنوان کرد: در سال ۹۵ به دلیل تغییرات گاز و انتقال انشعابات مشکل فشار گاز نخواهیم داشت.
نماینده مردم قائم شهر، جویبار، سوادکوه، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی درباره انتقال آب سد آیتالله مازندرانی و سد لفور به کل حوزه انتخابیه افزود: این مهم در مصوبه هیئت وزیران قرار گرفته است.
وی همچنین در بحث جاده شیرگاه - زیراب از نامه مشترک به اتفاق دیگر نماینده حوزه انتخابیه خبر داد و خاطرنشان کرد: ۱۱ ماه گذشته هیچ پرداختی به شرکتهای پیمانکاری صورت نگرفته است.
ادیانی افزود: شرکتهای پیمانکاری تا قبل از مهر ماه سال جاری مبلغ ۵۲ میلیارد تومان مطالبه داشتند که در قالب اوراق خزانه تحویل آنها شد و اکنون پیمانکاران به صورت جدی در حال فعالیت هستند.
وی توقف کار پیمانکاری در این محور مواصلاتی را به دلیل روز تصادفی و ترافیکی نمادی از بی تدبیری وزارت راه خواند و اتمام این پروژه را ملزوم تامین اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومانی دانست و افزود: ۵۰ میلیارد تومان اعتبار با قول رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای این پروژه در نظر گرفته ایم.
عضو مجمع نمایندگان مازندران درباره تعریض جاده در محور سوادکوه تاکید کرد: در سرخ کلا و بالازیراب باید تملک برای جاده سازی صورت گیرد .
ادیانی افزود: دومعدن شناسایی شده در کردآباد نیز به زودی افتتاح خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ۸۰ واحد تولیدی در شهرک های صنعتی مازندران به دلایل مختلف تعطیل شد و برای احیای آنها امور زیرساختی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: شهرک ها با وجود تحریم در تهیه مواد اولیه مشکل دارند و سرمایه در گردش آنها به صفر رسیده است.
وی گفت: کارخانه هایی با ۱۰۰۰ نفر نیرو میزان اشتغال آنها به ۱۵۰ نفر کاهش یافته است و بیش از ۸۵درصد فعالیت های شهرک صنعتی کوه خیل، رستمکلا، سنگتاب، بشل و پل سفید تعطیل است که این مسئله برای اقتصاد کشور و استان خوب نیست.
این مسؤول با تأکید بر اینکه تقریباً ۱۵ درصد واحدهای تولیدی در شهرکهای صنعتی حوزه انتخابیه فعال هستند، اظهار کرد: از بسته حمایتی دولت، ۴۷۰ میلیارد تومان سهم مازندران است و تاکنون ۵۰ درصد آن جذب شده است.
نمایده مردم قائم شهر، جویبار، سوادکوه و سیمرغ در مجلس یادآور شد: جاده ۷ تن به سمسکنده آزادراه است که بخش خصوصی مسئولیت ساخت و اتمام پروژه را عهده دار است، سرمایه گذار پس از ساخت عوارض دریافت می کند و چون پیمانکار پول لازم را نداشته این طرح لغو شده و به دنبال سرمایه گزار جدید هستیم.
ادیانی در پاسخ سوال ایسنا درباره وضعیت کارخانه نساجی گفت: کارخانجات نساجی مازندران به بخش خصوصی واگذار شد اما سهام به بخش خصوصی انتقال پیدا نکرد همچنین نساجی شماره یک مشمول اصل ۴۴ قانو ن اساسی شد و به سوددهی نرسید از این رو شهرداری ورود پیدا کرد البته نماینده ها و شهردار مطلع نبودیم ولی مخالفتی نیز رخ نداد.
وی تاکید کرد: شهرداری مکلف است و تعهد داده تا کارخانه احیا شود و هیچگونه تغییر کاربری صورت نخواهد گرفت و پس از احیا مکان آن از شهر خارج خواهد شد و از آنجایی که شهرداری موسسه حقوقی غیر دولتی است پس از احیا به بخش خصوصی واگذار می شود و منع قانونی ندارد.
وی با اشاره به عملکرد مدیران استانی افزود: معدل مدیران استانی در مقایسه با مدیران دولت قبل پایین بوده و خروجی معدل کم است.
ادیانی اظهار کرد: از ظرفیت مجمع نمایندگان مازندران بهطور مطلوب استفاده نشد و با توجه به داشتن ظرفیت بالا، حق مردم است که از آن استفاده شود و تا این لحظه از ظرفیتهای قانونی و اختیارات خود به نفع مطلوب استفاده نکرده است.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال ایسنا در تامین اعتبار برای خسارات ناشی از برف گفت: خسارت برف اخیر در بخش محصولات کشاورزی و دامی در مازندران از طرف نمایندگان در حال پیگیری است اما هیچ دولتی لایحهای نیاورد برای بیمه درختان میوهدار ارائه نکرده از این رو دولت مکلف و ملزم است که لایحهای برای بیمهکردن درختان به مجلس ارائه دهد.
انتهای پیام
نظرات