به گزارش ایسنا دکتر مرضیه حسینینژاد، رییس گروه همکاریهای علمی و بینالمللی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با اشاره به برگزاری این کارگاه بینالمللی، گفت: سومین کارگاه بینالمللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیکها از سوی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) در مشهد برگزار خواهد شد.
به گفته وی، این کارگاه با همکاری دانشگاه جینان چین و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران در روزهای سه شنبه و چهارشنبه، 16 و 17 آذر ماه جاری (6 و 7 دسامبر 2016) با حضور پنج تن از استادان برجسته حوزه پروبیوتیکها از کشورهای آسیا - اقیانوسیه برگزار خواهد شد.
حسینینژاد ادامه داد: دکتر «ملک الطاف حسین» مدیر انستیتو متخصصان علوم و صنایع غذایی آسیا-اقیانوسیه و عضو سازمان ایمنی غذایی سیدنی استرالیا به عنوان مدرس اصلی کارگاه و همچنین چهار تن از استادان دانشگاههای معتبر از کشورهای مالزی، ویتنام، چین و مجارستان نیز در این کارگاه تدریس و سخنرانی خواهند داشت.
رییس گروه همکاریهای علمی و بینالمللی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، تولید و اثربخشی پروبیوتیکها را یک دانش میانرشتهای دانست و یادآور شد: مخاطبان این کارگاه طیفی از تخصصهای مرتبط را در بر میگیرند که شامل دانشجویان تحصیلات تکمیلی و متخصصان علوم و صنایع غذایی، متخصصان داروساز، پزشکان، متخصصان تغذیه و میکروبیولوژی میشود.
دبیر سومین کارگاه بینالمللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیکها افزود: کارشناسان دستگاههای نظارتی از جمله اداره استاندارد با شرکت در این کارگاه میتوانند از نحوه ارزیابی، قوانین نظارتی و سیستمهای کنترل کیفیت این محصولات در دیگر کشورها مطلع شوند.
وی با بیان اینکه به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی گواهینامه حضور اعطا خواهد شد، گفت: گواهی کارگاه توسط انستیتو آسیا اقیانوسیه متخصصان علوم و صنایع غذایی (APIFP) با اعتبار بینالمللی به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.
حسینینژاد همچنین از امکان اختصاص امتیاز بازآموزی به شرکت کنندگان در کارگاه بینالمللی پروبیوتیکها خبر داد و خاطرنشان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد امتیاز بازآموزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سومین کارگاه بینالمللی آسیا اقیانوسیه پروبیوتیکها اعطا خواهد شد که به واسطه این همکاری شرکتکنندگان رشتههای علوم پزشکی در این کارگاه بینالمللی میتوانند از مزایای امتیاز بازآموزی برخوردار شوند.
انتهای پیام
نظرات