به گزارش ایسنا، مرتضی جلالیفرد اظهارکرد: با سرمایهگذاری شرکت چینی در چشم انداز دو ساله پیشبینی میشود، روزانه پنج هزار تن زغالسنگ حرارتی به این کشور صادر شود.
وی ادامه داد: پروانه بهرهبرداری معدن زغالسنگ کالشور 100 هزار تن در سال است و حمل این فرآورده در حال حاضر با کامیون انجام میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان طبس گفت: هماهنگیها و نشستهای متعددی با اداره کل راهآهن شرق کشور مستقر در طبس انجام شد که در حال طراحی ایستگاه بارگیری زغالسنگ در ایستگاه "ریزو" برای حمل این ماده هستند.
جلالیفرد یادآور شد: با احداث این ایستگاه، زغال سنگ حرارتی از طبس تا بندرعباس با راه آهن حمل میشود و پس از آن با کشتی به مقصد چین ارسال میشود.
وی ادامه داد: معدن یاد شده در 110 کیلومتری غرب طبس قرار دارد و در حوزه زغال حرارتی مزینو واقع شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان طبس گفت: شهرستان طبس دارای شش ناحیه اصلی پروده، مزینو، نایبند، آبدوغی، کلشانه و کالشور است و ناحیه زغالدار کالشور در بلوک زمینشناسی « کلمرد» طبس قرار دارد.
جلالیفرد با بیان اینکه زغال سنگ طبس شامل دو نوع ککشو و حرارتی است، افزود: بیشترین استفاده زغال ککشو مربوط به ذوب آهن اصفهان است و زغال حرارتی عمدتا به چین و ترکیه صادر میشود.
وی اظهار کرد: طی دو سال گذشته در معدن زغالسنگ کالشور مراحل آمادهسازی انجام شد و در بخش واردات ماشین آلات، 45 دستگاه کامیون دامپتراک و هفت دستگاه لودر، بولدوزر و دریل واگن از چین وارد شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان طبس افزود: این شهرستان دارای چهار کارخانه زغال شویی است که سه کارخانه در حال بهرهبرداری و یک کارخانه در حال ساخت است.
جلالیفرد ادامه داد: با تکمیل آخرین کارخانه زغالشویی ظرفیت کارخانههای زغال شویی سالانه به حدود سه میلیون تن زغال میرسد.
وی با بیان این که ذخایر زغال سنگ شهرستان طبس، 76 درصد ذخایر زغالسنگ کشور را شامل میشود، افزود: ذخیره معدنی پروانههای بهرهبرداری صادر شده بیش از 860 میلیون تن و ذخیره زمینشناسی شهرستان بیش از 5 میلیارد تن است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان طبس افزود: سالانه 1.7 میلیون تن زغالسنگ از حوزه معادن زغالسنگ طبس استخراج میشود و بیش از 4 هزار نفر در حوزه معادن زغالسنگ منطقه مشغول به کار هستند.
انتهاي پیام
نظرات