به گزارش ایسنا، محمد رضا آذر نیا افزود: در سال گذشته در بخش زنان حدود ۴۰۰ زن معتاد را از سطح شهر تهران ساماندهی کردیم و طبق آنچه که در قانون آمده بود تحت درمان و مراقبت قرار داده شدند و پس از درمان از طریق تیمهای مدد کاری به آغوش خانواده باز گردانده شدند.
آذر نیا ادامه داد: بیماران مبتلا به اعتیاد بعد از درمان جهت دریافت خدمات آتی به مراکز کاهش آسیب معرفی می شوند و لازم به ذکر است که ۴۴ مرکز بهاران در سطح شهر تهران به همت شهرداری جهت حرفه آموزی و توانمند سازی و اشتغال زایی معتادان پس از درمان سه ماهه ایجاد شده و بدین ترتیب بهبودیافتگان آماده ورود به جامعه می شوند.
سعید صفاتیان رئیس کارگروه کاهش تقاضای اعتیاد مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه این مصاحبه رادیویی گفت: متاسفانه مدت زمان بیست ساله ای که معتاد از اعتیاد به کارتن خوابی روی می آورد به شدت کاهش یافته و به زمانی ده یا هشت ساله رسیده است که برای جلو گیری از این مهم باید شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه را به طور دقیق تری مورد بررسی قرار دهیم.
وی اظهار کرد: برای ساماندهی معتادان اولین نکته بحث اسکان آنهاست و اینکه آیا خانواده ای دارند یا خیر؟که اگر داشته باشند طبق طرح در درمان آزمایشی دادگاه درمان مدار قرار خواهند گرفت.
صفاتیان ادامه داد: وزارت رفاه طبق تعهدهای داشته موظف به ارائه خدمات به معتادان نیازمند و خود معرف بود که به دلیل کمبود بودجه این امر میسر نشد و آسیبهایی داشت که هزینههای بیشتری را به دولت تحمیل کرد.
انتهای پیام
نظرات