• پنجشنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۵ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95082014129
  • خبرنگار : 71132

نوروزی در غرفه ایسنا خبر داد:

طرح حذف اعدام مجرمان موادمخدر هفته آینده در صحن علنی مجلس

طرح حذف اعدام مجرمان موادمخدر هفته آینده در صحن علنی مجلس

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت که طرح حذف اعدام مجرمان مواد مخدر هفته آینده با قید فوریت در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

حسن نوروزی با حضور در غرفه ایسنا در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات اظهار کرد: ما با بررسی‌های کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که پیش‌بینی اعدام برای فروشندگان، تولیدکنندگان و حاملان موادمخدر جواب نداده و نتوانسته بازدارندگی لازم را داشته باشد.

وی افزود: بعد از تصویب قانون آیین دادرسی جدید در سال ۹۳ فرجام‌خواهی در محاکم دادگاه انقلاب مجاز شمرده شد و بر همین اساس بخش زیادی از احکام دادگاه بدوی نقض می‌شود. ما در این طرح پیش‌بینی کردیم که اولا اجازه فرجام‌خواهی نسبت به کسانی که قبل از سال ۹۳ و صرفا در دادگاه بدوی محکوم شده بودند و اجازه تجدیدنظر نداشتند داده شود و ثانیا اعدام نسبت به کسانی که حامل موادمخدر هستند یا سوء پیشنیه ندارند، برداشته شود.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد:‌ البته مجازات اعدام همچنان باید برای کسانی که به صورت باندی با استفاده از سلاح گرم و با داشتن سوء پیشینه اقدام به قاچاق موادمخدر می‌کنند وجود داشته باشد اما در مورد کسانی که بار اول است حامل مواد مخدر هستند یا از آنها سوء استفاده می‌شود و به عنوان حمل‌کننده گول می‌خورند نباید مجازات اعدام پیش‌بینی شود.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه ۷۶ نفر طرح حذف مجازات اعدام مجرمان موادمخدر را امضا کردند، گفت که این طرح هفته آینده با قید فوریت در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۸-۲۰ ۲۳:۲۰

با سلام و خسته نباشید بسیار طرح خوبی هست حذف اعدام مواد مخدر و بهتر هست که واردکنندگان اصلی مجازات شوند. درختی که شاخ و برگش زده شود دوباره رشد خواهد کرد بهتر هست ریشه درخت را بزنن. خیلی از کسانی که در زندان هستن بخاطر مواد مخدر واقعا گول خوردن و فقط یه حامل بودن که اعدام این افراد به ضرر جامعه هست.

avatar
۱۳۹۵-۰۹-۱۰ ۰۳:۵۰

خداكنه حبس ها هم پايين بياد،مجازات هاي حبسي هم كه توي قانون موادمخدر هست خيلي سنگين و وحشتناكه،خانواده هارو ويران ميكنه عملا