• شنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۵ / ۱۷:۵۴
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95081510562
  • خبرنگار : 71021

جایگزین «سلطانی‌فر» معرفی شد

جبران کمبود مدیر زن در کابینه با انتصاب «احمدی پور»

جبران کمبود مدیر زن در کابینه با انتصاب «احمدی پور»

پس از طرح گزینه‌های متعدد و صدور بیانیه‌های مختلف در راستای حمایت از کاندیداهای خاص جهت تصدی ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سرانجام قرعه به نام «زهرا احمدی‌پور» درآمد تا به نوعی کمبود مدیر خانم در کابینه دولت نیز جبران شود.

به گزارش ایسنا، از اواخر هفته گذشته زمزمه‌هایی شنیده می‌شد مبنی بر اینکه رییس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این‌بار یک زن خواهد بود؛ حالا این شنیده‌ها رنگ واقعیت گرفته و انتصاب "زهرا احمدی‌پور" به عنوان جایگزین «مسعود سلطانی‌فر» قطعیت یافته است.

«احمدی‌پور» که هم‌اکنون عضویت شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد را به عهده دارد، متولد ملایر است. او دانش‌آموخته جغرافیای سیاسی در مقطع دکترا و کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه‌ریزی شهری است و در دانشگاه تربیت مدرس تدریس می‌کند.

آن‌چنان که در رزومه‌ حرفه‌ای او آمده، در فاصله سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۲ مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور بوده است. از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ هم به عنوان معاون ورزش بانوان در سازمان تربیت بدنی مشغول به کار شد و از سال ۱۳۹۳ تا کنون هم رییس کمیسیون تخصصی هیات ممیزه در گروه علوم انسانی بوده و در سال ۱۳۹۴ نیز برای دومین‌بار، مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری شد.

«احمدی‌پور» در انجمن ژئوپولتیک ایران، شورای مشورتی جغرافیا و آمایش سرزمین، کمیته تخصصی علوم جغرافیایی در شورای عالی برنامه‌ریزی آموزشی،‌ هیات ممیز دانشگاه تربیت مدرس، هیات تحریریه نشریه جغرافیای سیاسی و کمیته تمرکززدایی و سازمان‌دهی تهران عضویت داشته است.

کتاب‌هایی که «احمدی‌پور»، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تا کنون منتشر کرده، شامل «ژئوپلیتیک در جهان متغیر» (ترجمه)، «جغرافیای ورزش و اوقات فراغت» (ترجمه)، «سیاست و فضا»، «ژئوپلیتیک دریای خزر»، «مبانی جغرافیایی - سیاسی مکان‌گزینی پایتخت‌ها در ایران»، «سازماندهی سیاسی فضا و ساماندهی و آمایش سیاسی فضای شهری» است.

مسعود سلطانی‌فر، رییس پیشین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که هفته پیش رای اعتماد مجلسی‌ها را برای وزارت ورزش و امور جوانان جلب کرد، بارها از اهمیت دولت به این سازمان سخن گفته بود و همین صحبت‌ها بود که باعث شد تشکل‌های مردمی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نسبت به تحقق مطالبات‌شان امیدوارتر باشند و بر همین اساس در چند روز گذشته نامه‌ها و بیانیه‌هایی خطاب به رییس دولت بنویسند تا با طرح نگرانی‌هایی، از رییس جمهور درخواست تدبیر کنند تا سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را یک بار برای همیشه از حالت حیاط خلوت خارج کند.

حال باید دید آیا انتصاب «احمدی پور» به عنوان رییس سازمان میراث فرهنگی در راستای تحقق مطالبات و نگرانی‌های موجود بوده، یا گامی برای جبران کمبود مدیر خانم در کابینه دولت بوده است؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۸-۱۵ ۱۹:۰۴

فک کنم ایشون با تخصصی که دارند بناهای تاریخی رو از خط زلزله خارج کنند مهمترین ارتباط بود

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۱۵ ۱۹:۵۴

امیدوارم دغدغه مهم رئیس جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ترمیم حقوق و دستمزد کارکنان این سازمان در مقایسه با ادارات دولتی دیگر باشد. و اینکه طرح وزارت شدن این سازمان سه منظوره را به مجلس ارائه کند.

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۰۸:۴۳

حالا این سابقشون چه ربطی به میراث فرهنگی داره انگار قحط الرجال توی جامعه میراث فرهنگی بوده که ایشون انتخاب شدن یا اینکه این انتخاب فقط رنگو بوی سیاسی و انتخاباتی داره با اینهمه تدبیر خدا به ما رحم کنه