• دوشنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۵ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95081006852
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

ایرانگردی گران‌تر از جهانگردی

ایرانگردی گران‌تر از جهانگردی

رئیس مجمع نمایندگان سیستان‌ و بلوچستان گفت: متاسفانه در سالیان اخیر با معضلی روبرو شده‌ایم که ایرانگردی از نظر هزینه اقتصادی گرانتر از جهانگردی شده است لذا سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باید ایرانگردی مطمئن، با صرفه و ایمن را بتواند پیش‌بینی کند.

به گزارش ایسنا، محمد نعیم امینی‌فرد با بیان اینکه تخصیص یارانه سفر می‌تواند مشوق خوبی برای قشری باشد که به طور هدفمند گردشگری می‌کنند، گفت: طبقه متوسط اجتماعی کشور که نوعا گردشگری هدفمند فرهنگی را دنبال می‌کنند، معمولا با معضلات اقتصادی روبرو هستند و تخصیص یارانه سفر به این قشر می‌تواند در سبد خانوار تعریف شود.

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، دلگان و فنوج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در اقصی نقاط ایران اسلامی جاذبه‌های گردشگری بسیاری وجود دارد گفت: بسیاری از افراد از همه جاذبه‌های گردشگری کشور خبر ندارند مثل استان سیستان و بلوچستان که «مقصد گردشگری ناشناخته‌ها» در سال 96 نامگذاری شده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مورد اولویت‌ها در گردشگری با تاکید بر اینکه بایستی تعاریف مشخصی برای ایرانگردی و جهانگردی داشته باشیم، افزود: با توجه به آموزه‌های تمدنی، فرهنگی و دینی ایران، باید برای ایرانگردی تسهیلات در نظر گرفته شود و نباید از آن غافل شد؛ ایران جزئی از پیکره جهان اسلام و فراتر از آن جزئی از میراث بزرگ تمدن بشری است و به دلیل اینکه ایران پدیدآورنده مهم میراث فرهنگی بشر است نمی‌توان نسبت به گردشگری، ایرانگردی و جهانگردی بی‌تفاوت بود.

وی تصریح کرد: به هر حال گروه‌های هدف در حیطه ایرانگردی و جهانگردی می‌توانند همپوشانی داشته و مجزا تعریف شوند و برای هر طبقه اجتماعی و هر وسع اقتصادی مشخصی، اولویت‌های ایرانگردی و جهانگردی می‌تواند متفاوت باشد.

رئیس مجمع نمایندگان استان سیستان‌وبلوچستان در مجلس با بیان اینکه باید در گروه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی و براساس تمایلات آنها میزان «یارانه سفر» تعریف شود، گفت: تخصیص یارانه سفر می‌تواند اشکال گوناگونی داشته باشد؛ مثلا لازم نیست فقط پول نقد داده شود، مهم این است که در قالب کارت‌های اعتباری که برای این منظور در نظر گرفته می‌شود، به گردشگران ایرانی تسهیلات داده شود؛ ضمن آنکه مراکز را در زمینه تسهیلات‌دهی تشویق کرد تا در فصل‌های مختلف برنامه‌ریزی خوبی انجام شود و در فصل‌هایی که ایرانگرد کمتری داریم، کانون‌های ایرانگردی تسهیلات بهتری را برای گردشگران در نظر بگیرند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۸-۱۰ ۱۲:۲۲

البته اگر کسی بخواهد در نوروز به کیش برود گرانتر از آن در میاید که در اردیبهشت به دبی برود. راه حل این است که قیمت گذاری هواپیما ها و هتل ها آزاد شود تا خود شرکتهای هواپیمایی بتوانند در مواقع کم مسافر قیمت پائین تر بدهند در نتیجه مسافرت مردم تشویق شوند که در تمام سال مسافرت کنند و به این ترتیب فرهنگ مسافرتی مردم تعقیر کند. همین موضوع در مورد کربلا هم هست. قیمت گذاری اجباری هواپیما ها باعث میشود که همه بخواهند در اربعین به کربلا بروند.