حبیب الله مسعودی فرید در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بسیاری از زنان ویژه پس از ترخیص جا و مکانی ندارند و در بسیاری از مواقع به همین دلیل در مراکز بهزیستی باقی میمانند. به این ترتیب با اختصاص ودیعه مسکن به آنها با نظارت بهزیستی دارای مسکن شده و فرایند پیگیری پس از ترخیص برای آنها ادامه مییابد؛ درحال حاضر نیز در نظر داریم با واگذاری پیگیری های پس از ترخیص زنان ویژه به کلینیکهای مددکاری، این فرآیند را در کشور بهبود بخشیم.
وی درخصوص میانگین سنی این زنان نیز اظهار کرد: میانگین سنی زنان ویژه حاضر در مراکز بهزیستی کمتر از 30 سال است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور همچنین درخصوص خدمات بهزیستی به زنان آسیب دیده نیز اظهار کرد: در حال حاضر 24 مرکز در کشور به زنان آسیب دیده ارائه خدمت میکنند و به دنبال آن هستیم تا خدمات کامل جسمی، روانی، اجتماعی و اقتصادی را به آنان ارائه دهیم.
فرید ادامه داد: بهزیستی درخصوص زنان ویژه و آسیب دیده اولویت خدمات خود را بر ابعاد جسمی، روانی و توانمندی درونی آنها متمرکز کرده و پس از آن به توانمندی اقتصادی این گروه از زنان میپردازند این در حالیست که درخصوص زنان سرپرست خانوار اولویت بهزیستی بر توانمندی اقتصادی آنان است.
وی تصریح کرد: زنان آسیب دیده معمولا 6 ماه تا یکسال میتوانند در مراکز بهزیستی حضور داشته باشند و همچنین در برخی از مراکز در جهت حرفه آموزی آنها نیز تلاش میشود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه ضمن تاکید بر آنکه تمامی این افراد با حکم قضائی اجازه حضور در مراکز بهزیستی را دارند گفت: زنان حاضر در مراکز بهزیستی عمدتا در گروه قربانیان و معمولا از خانوادههای فقیر و ضعیف هستند زیرا سردستههای آنها مجرم شناخته شده و با آنها برخورد قضایی میشود.
فرید در پایان گفت: تمامی این زنان پیش از حضور در مراکز بهزیستی غربالگری شده، وضعیت سلامت جسمی و روانی آنها از لحاظ ابتلا به HIV مثبت، اعتیاد، بیماری روانی و غیره بررسی و در صورت نیاز به مداخله پزشکی پس از طی مراحل درمان به مراکز وارد خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات