وی به طرح مدیریت شهری برای شهرک بازیافت سمنان اشاره کرد وافزود: علاوهبر بهبود سیمای شهری واحدهایی که در این شهرک مستقر میشوند شناسنامهدار خواهند شد و بخش اعظمی از معضلات اجتماعی مربوط به خرید و فروش ضایعات و آهنآلات مستعمل هم برطرف خواهد شد.
شهردار سمنان از فرمانداری خواست تا در زمینه معرفی اصناف بازیافت و خرید و فروش آهنآلات مستعمل به سازمان پسماند کمک کنند تا انتقال غرفههای بازیافت به این شهرک در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
وی همچنین سرعتبخشی به ایجاد زیرساختهای فضای سبز و خیابانها را خواستار شد و ادامه داد: بهمنظور کیفیتبخشی به زیرسازی این شهرک، لاین اصلی معبر منتهی به این شهرک از بتن RCC استفاده میشود.
به گفته این مدیریت ارشد شهری، درختکاری و ایجاد فضای سبز این شهرک هم در روزهای پایانی اسفند انجام خواهد شد.
«حمیدرضا پیوندی» مدیرعامل سازمان پسماند و تبدیل مواد شهری شهرداری سمنان هم در این بازدید، گفت: هماکنون 45 غرفه و انبار بازیافت در شهر سمنان مستقر هستند که چهره شهر را مخدوش کرده و بخش زیادی از باغها و زمینهای کشاورزی را اشغال کردهاند.
وی با اشاره به وسعت پیشبینی شده برای نخستین شهرک بازیافت کشور در سمنان افزود: شهرک بازیافت 20 هکتار زیربنا دارد و شامل 65 قواره زمین است.
به گفته وی، قوارههای 1200 متری برای آهنآلات و فلزات سنگین، 2500 و 3500 متری برای پلاستیک، پت و کارتن، و قوارههای 6000 متری برای صنایع تبدیلی و کارخانجات بازیافت اختصاص داده شده است که با درخواست متقاضیان در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
مدیر عامل سازمان پسماند و تبدیل مواد شهری سمنان با بیان اینکه دیوارکشی کامل محدوده تا پایان آبان ماه انجام خواهد شد و شبکه برق نیز کامل میشود، خاطر نشان کرد: راهاندازی شهرک بازیافت مزایای زیادی دارد که از جمله آنها میتوان به راهاندازی صنایع تبدیلی، خارج نشدن مواد بازیافتی بهصورت خام از شهر، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات