حبیب الله مسعودی فرید در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سال گذشته با فعالیت مراکز اورژانس اجتماعی از تعداد زیادی کودک آزاری پیشگیری شد که اگر امدادها و حمایتهای اورژانس اجتماعی نبود، منجر به فوت نوزادان و کودکان می شد.
وی همچنین ضمن بیان آنکه هم اکنون در 192 شهر کشور، مراکز مداخله در بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی فعال است گفت: در کنترل و برخورد با آسیب های اجتماعی، داشتن تفکر سیستمی و فرایندی به موضوعات جامعه بسیار اثرگذار است، به همین دلیل برای برخورد حرفهای با آسیب های اجتماعی، بسته خدمات اورژانس اجتماعی در معاونت اجتماعی سازمان بهزیستی طراحی شده است که در هیچ یک از کشورهای منطقه خاورمیانه وجود ندارد و در دیگر کشورها نیز کم نظیر است.
کاهش 60 تا 70 درصدی تعارضهای خانوادگی با ارائه آموزشهای پیش از ازدواج
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در ادامه ضمن بیان آنکه در بحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی با آموزش مهارت های زندگی، آموزش های پیش از ازدواج و آموزش زندگی خانواده، اقدام های موثری توسط بهزیستی انجام شده است افزود: مطالعه ها نشان داده افرادی که آموزش های پیش از ازدواج را فرا گرفته و اجرایی کردهاند، 60 تا 70 درصد از تعارض های داخل خانواده آنان کاسته شده است.
فرید در ادامه بر فواید بسیار زیاد استفاده از اهرم مداخلات اجتماعی در کنترل آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: در جهت تخصصی تر شدن فعالیت های سازمان بهزیستی کشور تلاش می کنیم و برای پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی یک بسته کامل به افراد در معرض خطر ارائه خواهیم کرد.
آموزش 140 کلینیک مددکاری برای دوره های «مددکاری اجتماعی تخصصی طلاق»
وی در همین راستا از برگزاری دوره های آموزشی «مددکاری اجتماعی تخصصی طلاق» در سازمان بهزیستی خبر داد و گفت: هم اکنون 140 کلینیک مددکاری کشور این دوره ها را فرا گرفته اند و دوره ای نیز برای تربیت مددکار اجتماعی در مدرسه در حال تدوین است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: کودکان باید در فرآیند رشد و تکامل همه جانبه قرار گیرند تاجاییکه برخی کشورها درصد قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی خود را برای رشد و تکامل همه جانبه کودکان کمتر از سن دبستان اختصاص داده اند؛ در حالیکه در کشور ما این رقم بسیار ناچیز است.
فرید درپایان اظهار کرد: بهزیستی در برنامه ششم توسعه پیشنهاد کرده که حدود یک درصد تولید ناخالص داخلی کشور برای رشد و تکامل جسمی، عاطفی، معنوی، علمی و روانی کودکان تخصیص یابد.
انتهای پیام
نظرات