به گزارش ایسنا، منوچهر حبیبی اظهار کرد: مصرف ماهیانه آرد استان 7700 تُن است که بین 1650 واحد نانوایی دولتی و آزاد پز جهت پخت توزیع میشود.
وی افزود: از این تعداد، 81 درصد بهصورت یارانهای و دولتی و 19 درصد نیز به صورت آزادپز است که مهمترین موضوع در بحث نان، کیفیت، زمان پخت و پراکندگی نانواییها در سطح شهرهای استان است که بتوانند خدماتدهی خوب و مطلوبی به شهروندان داشته باشند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری اضافه کرد: در همین راستا سامانه GIS بهمنظور سهولت در صدور مجوز نانواییها براساس جمعیت و منطقه جغرافیایی طراحی شده است.
حبیبی ادامه داد: با توجه به سیاستهای دولت تدبیر و امید در راستای واگذاری امور به مردم، در صدور مجوز برای نانواییهای آزادپز هیچ محدودیتی وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات