به گزارش ایسنا، دکتر «عاقبتی» از تولید 2250 تن گوشت مرغ بدون مصرف آنتیبیوتیک طی شش ماه نخست امسال در استان خبر داد.
وی گفت: در حال حاضر، تولید فرآورده ارگانیک مرغ در کشور و گیلان نداریم اما رسیدن به تولیدات گوشتی ارگانیک را در استان شروع کردهایم که انتظار میرود در آیندهای نزدیک، به فرآوردههای ارگانیک برسیم.
عاقبتی در ادامه سخنانش با اشاره به شعار امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: با توجه به اینکه پرورش دام در گیلان بهصورت بومی و سنتی است، دامپزشکی استان تلاش میکند با نظارت و انجام دقیق وظایف محوله، در جهت پیشگیری از تلفات دام و سلامت آنها جلوی ضرر و زیان دامداران را بگیرد.
وی با بیان اینکه همه کشتارگاههای سنتی استان بهمنظور رعایت بهداشت و سلامت کشتار دام تعطیل شده است، گفت: سه کشتارگاه صنعتی در غرب(تالش)، مرکز(جاده سراوان) و شرق(لنگرود) گیلان جانمایی شده و در حال فعالیت است.
وی تصریح کرد: طی شش ماه گذشته، از این کشتارگاهها حدود 10 هزار تن گوشت قرمز استحصال شده است.
عاقبتی افزود: لزومی به داشتن هر شهرستان به یک کشتارگاه نیست، چون احتمال انتقال بیماریها و غیربهداشتی شدن در زمان حمل و جابجایی آنها وجود دارد و کشتار بهصورت کنونی موجب ارتقای سلامت مردم میشود.
وی اطلاعات لازم از جمله زمان و محل کشتار را از مزایای کشتار صنعتی اشاره کرد و گفت: با کشتار به صورت صنعتی، حقوق مصرفکننده بیش از پیش رعایت میشود.
انتهای پیام
نظرات