محمد تقی شکوهی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: برداشت نارنگی پیشرس از اواخر شهریور شروع شد و تاکنون 10 درصد از نارنگیهای پیشرس سطح استان برداشت شده است. میزان تولید نارنگیهای پیشرس 110 هزار تن در استان است، افزود: این نوع نارنگی تا پایان مهر برداشت می شود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: در مهرماه، هیچ جای کشور تولید مرکبات ندارد و مازندران در مهرماه مرکبات کشور را تامین میکند؛ لازم است همه مردم بدانند نارنگی پیش رس مازندران با وجود رنگ سبز دارای مزه شیرین است و بهتر است از این نوع نارنگی با پوست سبز استفاده کنند.
وی با بیان اینکه برخی عرضه کنندگان نارنگی به خاطر مشتری پسند بودن و یا سفارش مراکز توزیع نارنگی سبززدایی میکنند، افزود: وجود رنگ هیچ ضرری به حال مصرف کننده ندارد و رنگ های مورد استفاده مجاز بوده اما اگر مردم نارنگی پیش رس را با همان پوست سبز استقبال کنند، ماندگاری بیشتری دارد.
شکوهی با اشاره به اینکه باید خوردن نارنگی پیش رس با رنگ سبز در جامعه فرهنگ سازی شود، اظهار کرد: نارنگی پیش رس چون قبل از تغییر رنگ شیرینی آن کامل می شود نیاز به سبززدایی ندارد و مراکز عرضه فقط به خواست مشتری سبززدایی می کنند.
وی افزود: برداشت نارنگی محلی یا(اونشو) تا پایان آبان ماه ادامه دارد و از اواخر ابان تا اوایل دی ماه برداشت پرتقال تامسون انجام می شود. امسال میزان تولید نارنگی محلی 44 هزار تن و پرتقال تامسون یک میلیون و 500 هزار تن است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: از اوایل دی ماه برداشت پرتقال توسرخ(خونی) آغاز می شود و تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد داشت و میزان تولید این محصول نیز 300 هزار تن برآورد می شود.
وی عنوان کرد: 50 درصد مرکبات کشور را مازندران تولید می کند. این استان در مهرماه مرکبات کل کشور را تامین میکند.
انتهای پیام
نظرات