• دوشنبه / ۵ مهر ۱۳۹۵ / ۰۳:۱۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95070402092
  • خبرنگار : 71454

گزارش جهانی گردشگری ۲۰۱۶ / بخش سوم

جادوی آمریکای لاتین با گردشگران + تصاویر و آمار

جادوی آمریکای لاتین با گردشگران + تصاویر و آمار

براساس جدیدترین گزارش شاخص جهانی گردشگری، شهر "لیما" پایتخت پرو با جذب ۴ میلیون گردشگر، همچنان عنوان پربازدیدترین شهر در منطقه آمریکای لاتین را در اختیار دارد.

به گزارش ایسنا،‌ جدیدترین گزارش شاخص جهانی گردشگری که ازسوی "مسترکارت" منتشر شده، در بررسی وضعیت گردشگری منطقه آمریکای جنوبی در سال جاری نشان می‌دهد، شهر "لیما"، پایتخت پرو با جذب ۴.۰۳ میلیون گردشگر در سال ۲۰۱۶ همچون سال گذشته، پربازدیدترین شهر گردشگری آمریکای لاتین است.

"مکزیکوسیتی" نیز که در یک سال اخیر رشد قابل ملاحظه‌ ۱۰ درصدی را در جذب گردشگر ثبت کرده، با ۲.۹۸ میلیون گردشگر در سال ۲۰۱۶ در جایگاه دوم محبوب‌ترین شهرهای گردشگری در آمریکای لاتین جای گرفته است.

شهرهای "پونتاکانا" در جمهوری دومنیکن و "سائوپائولو" در برزیل نیز به ترتیب با جذب ۲.۷۳ و ۲.۳ میلیون گردشگر در سال ۲۰۱۶ در مکان‌های سوم و چهارم فهرست ۱۰ مقصد پربازدید گردشگری در آمریکای لاتین قرار دارند.

رتبه‌های پنجم تا دهم را نیز به ترتیب بوینس‌آیرس آرژانتین (۲.۰۲ میلیون گردشگر)، سن‌خوزه کاستاریکا (۱.۶۳ میلیون)، ریودوژانیرو برزیل (۱.۳۷ میلیون)، بوگوتا در کلمبیا (۱.۲۶ میلیون)، مونته‌ویدئو در اروگوئه (۹۳۰ هزار گردشگر) و "کیتو" در اکوادور (۷۵۰ هزار گردشگر) به خود اختصاص داده‌اند.

در این میان مکزیکوسیتی و بوگوتا هر کدام با ۱۰ درصد رشد در جذب گردشگر در یک سال اخیر بیشترین رشد را در عرصه‌ گردشگری ثبت کرده‌اند و از سوی دیگر شهر مونته‌ویدو در یک سال اخیر با کاهش ۰.۰۲ درصد در جذب گردشگر مواجه بوده است.

۱۰ شهر برتر گردشگری آمریکای لاتین در سال ۲۰۱۶

"لیما" در رشد گردشگری نیز پیشتاز است

بر اساس گزارش شاخص جهانی گردشگری سال 2016، شهر "لیما" در پرو نه تنها پربازدیدترین شهر آمریکای لاتین است، بلکه در ۷ سال اخیر (۲۰۱۶-۲۰۰۹) با ۹.۹ درصد، بیشترین میزان رشد را در جذب گردشگر خارجی ثبت کرده و پس از آن "بوگاتا" با ۹.۹ درصد رشد در این دوره زمانی، "پونتاکانا" با ۷.۳ درصد، "ریودوژانیرو" (میزبان رقابت‌های المپیک) با ۶.۵ درصد و "مکزیکوسیتی" با ۶.۲ درصد سریع‌ترین میزان رشد را در جذب گردشگر خارجی طی ۷ سال اخیر به ثبت رسانده‌اند.

ماه‌های می، جولای، اوت و اکتبر اوج رونق گردشگری در پایتخت پرو است و طبق آنچه در این گزارش آمده، 76 درصد از مسافران خارجیِ "لیما" با هدف گردشگری و گذراندن اوقات فراغت و ۲۴ درصد نیز با اهداف کسب و کار و تجارت به این شهر سفر می‌کنند.

همچنین بیشترین هزینه گردشگران بین‌المللی در پایتخت پرو صرف غذا و نوشیدنی (۲۸.۲ درصد) و اقامت (۲۷.۶ درصد) می‌شود.

5 شهر برتر آمریکای لاتین از لحاظ سرعت رشد جذب گردشگر

"پونتاکانا"، گران‌ترین شهر آمریکای لاتین

پونتاکانا که در شرقی‌ترین منطقه از جمهوری دومنیکن واقع شده‌، به سب سواحل زیبای شنی و پلاژهای رو به دریای کارائیب و اقیانوس اطلس محبوبیت خاصی نزد گردشگران دارد. این شهر در سال ۲۰۱۶ میزبان بیش از ۲.۷ میلیون گردشگر خارجی بوده و میزان هزینه‌کرد این گردشگران در این مقصد توریستی به ۲.۹۶ میلیارد دلار رسیده تا از حیث درآمد گردشگری در رتبه نخست در آمریکای لاتین قرار بگیرد.

حدود ۳ میلیون گردشگرِ مکزیکوسیتی نیز در سال ۲۰۱۶ حدود ۲.۲۷ میلیارد دلار را صرف هزینه‌های مختلف در این شهر کردند و "لیما" که دارای بیشترین تعداد گردشگر در آمریکای لاتین است، از حیث میزان هزینه‌کردِ گردشگران با ۱.۴۴ میلیارد دلار در رتبه پنجم قرار گرفته است.

این گزارش نشان می‌دهد، میزان هزینه گردشگران خارجی در "بوگوتا"ی کلمبیا در یک سال اخیر با رشد چشمگیر ۱۹.۹ درصد همراه بوده و از سویی دیگر، بوینس‌آیرس آرژانتین در یک سال اخیر با کاهش ۱۷.۸ درصدی هزینه گردشگران دست و پنجه نرم کرده است.

سائوپائولو و ریودوژانیرو، دو شهر معروف برزیل نیز از جمله مقاصد آمریکای لاتین هستند که با کاهش هزینه گردشگران خارجی رو به رو هستند.

پردرآمدترین شهرهای گردشگری آمریکای لاتین 

۶۳ درصدِ گردشگرانِ لیما، خارج از آمریکای لاتین هستند

گزارش جدید "مسترکارت" در سال ۲۰۱۶ میلادی نشان می‌دهد، ۶۶۱ هزار گردشگر از شهر سانتیاگو در شیلی به تماشای پایتخت پرو رفته‌اند و ۱۶۴ میلیون دلار نیز در این شهر هزینه کردند.

همچنین تعداد گردشگرانی که از مکزیکوسیتی به لیما سفر می‌کنند در یک سال اخیر با رشد چشمگیر بیش از ۲۳ درصد همراه بوده و تعداد آنها به ۳۰۵ هزار نفر رسیده است. در مجموع ۶۳ درصد از گردشگران خارجی "لیما" از کشورهای خارج از منطقه آمریکای لاتین می‌آیند و ۲۱ درصد از آنها نیز از ایالات متحده به پایتخت پرو سفر می‌کنند.

چینی‌ها، کلمبیایی‌ها، فرانسوی‌ها و برزیلی‌ها نیز هر کدام ۵ درصد از گردشگران ورودی به لیما را به خود اختصاص می‌دهند.

لیما

نیویورک، مهمترین شهر در تغذیه گردشگری "پونتاکانا"

پنج شهری که بیشترین تعداد گردشگر را به شهر تفریحی و ساحلی "پونتاکانا" در جمهوری دومنیکن می‌فرستند در آمریکا و کانادا قرار دادند. تعداد گردشگرانی که از نیویورک به این شهر سفر می‌کنند، در یک سال اخیر با رشد خیره‌کننده ۴۳.۶ درصد همراه بوده است و تعداد گردشگران اهل آتلانتا در پونتاکانتا نیز ۱۲ درصد افزایش یافته است.

دو شهر کانادایی تورنتو و مونترال نیز در جمع مهترین تامین‌کنندگان گردشگران خارجی پونتاکانا قرار دارند. به طور شگفت‌انگیزی بالغ بر ۸۳ درصد از مجموع گردشگران در پونتاکانا متعلق به خارج از آمریکای لاتین هستند و ۳۶ درصد از آنها از آمریکا، ۱۶ درصد از کانادا، ۱۰ درصد از دو کشور آلمان و فرانسه و ۴ درصد از روسیه هستند.

گردشگران آرژانتینی، عامل رونق گردشگری در سائوپائولو

شهر بوینس‌آیرس با فرستادن ۵۶۴ هزار گردشگر، مهمترین شهر تامین‌کننده گردشگر برای سائوپائولو در برزیل محسوب می‌شود و در مقیاسِ کشوری نیز، آرژانتینی‌ها در مجموع ۱۷ درصد از گردشگران ورودی به سائوپائولو را به خود اختصاص می‌دهند.

پس از آن،‌ ۱۲ درصد از گردشگران این شهر را آمریکایی‌ها، ۷ درصد از شیلی، ۵ درصد از آلمان و ۴ درصد از فرانسه تشکیل می‌دهند. در مجموع ۶۰ درصد از از گردشگران خارجی سائوپائولو از کشورهای خارج از آمریکای لاتین هستند.

سائوپائولو

از سوی دیگر، سائوپائولو ، سانتیاگو و ریودوژانیرو سه شهر اصلی تامین گردشگر برای بوینوس‌آیرس هستند و پس از آنها مادرید و میامی قرار دارند. بر خلاف سایر شهرها در منطقه آمریکای لاتین، بوینس‌آیرس وابستگی زیادی به گردشگران منطقه آمریکای لاتین دارد و تنها ۲۱ درصد از گردشگران خارجی آن از خارج منطقه می‌آیند. شیلی و برزیل هر کدام با ۲۲ درصد بیشترین گردشگر را راهی پایتخت آرژانتین می‌کنند و پس از آن، ۱۸ درصد از گردشگران به اروگوئه، ۱۳ درصد به پاراگوئه و ۶ درصد به آمریکا و کانادا اختصاص دارد.

بوینس‌آیرس

ترجمه گزارش: حسین شایسته

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha