• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 95062415180
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران:

لباس محلی مازندران جنبه فانتزی به خود گرفته است

لباس محلی مازندران جنبه فانتزی به خود گرفته است

ایسنا/مازندران مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: لباس محلی مازندران جنبه فانتزی به خود گرفته است در حالی که باید به عنوان الگویی برای پوشش زنان مازندرانی مورد استفاده طراحان مد قرار گیرد.

مریم جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه چادر حجاب برتر است اما اسلام دین مرتب و منظم پوشی است، افزود: منظم پوشی هیچگونه منافاتی با حجاب و پوشش کامل ندارد.

جمشیدی افزود: کسانی که در جایگاه اجتماعی قرار می گیرند باید آراسته و مرتب باشند و  سعی کنند هم حجاب کامل داشته باشد و هم پوشیده و آراسته و مرتب باشند. پیامبر ما هرگز بدون عطر بیرون نمی آمدند و امام صادق (ع) آنقدر مرتب و آراسته بودند که گاهی به ایشان خرده می گرفتند. مومن باید زیبایی در چهره اش مشخص باشد و نباید زیبا پوشی منطبق با فاکتورهای اصلی حجاب را مورد انتقاد قرار داد زیرا اصل پوشش از این طریق زیر سوال می رود. از این طریق فرهنگ هایی به ما تحمیل می شود که نه ایرانی است و نه اسلامی و از آنجایی که جایگزینی برای آن معرفی نکردیم ناگزیر به پذیرفتن آن می شویم.

وی با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه پوشش ایران اسلامی در سطح استان عنوان کرد: نامگذاری این نمایشگاه به نام شولا، ترویج و ترغیب فرهنگ بومی مازندران است که تکرار نمی شود.

این مسئول در حمایت از طراحان دوخت عنوان کرد: طراحان پوشاک باید حمایت شوند. اگر ذائقه های مردم را به سمتی نبریم که مطابق با فرهنگ باشد، طراحان مجبور به ارائه مدل های کاذب مردم با الگوی تحمیلی می شوند که این خوب نیست.

جمشیدی در باره تنوع پوشاک اسلامی گفت: تنوع رنگ پوشاک اسلامی زیاد است  و استفاده از نقش های اسلامی و طرح هایی که نشان از فرهنگ ایرانی دارد در این پوشاک دیده می شود.

وی گفت:  نمی‌توان برگزاری یک نمایشگاه سه روزه که هر گوشه اش حاوی یک پیام است را در معرفی پوشاک اسلامی بی تاثیر دانست. کارهای فرهنگی باید مستمر باشد تا اثرگذاری مطلوب داشته باشد. مدی که ساماندهی شود مطلوب است  و در غیر این صورت مد های خارجی را باید بپذیریم.

جمشیدی، جامعه را نیازمند تزریق مد دانست و افزود: با کنار گذاشتن برندهای خارجی باید به حمایت از تولید داخلی بپردازیم. در گذشته مدهای پوشش ایرانی بسیار مناسب بودند و اگر حمایت مناسبی در این بحث اتفاق می افتاد شاهد پذیرش افکار عمومی از مدهای غربی نبودیم و این مهم با حمایت از طراحان دوخت در دستور کار است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha