• جمعه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95061912440
  • خبرنگار : 71439

بیانیه پایانی تظاهرات سراسری در محکومیت جنایات آل سعود و آل خلیفه

بیانیه پایانی تظاهرات سراسری در محکومیت جنایات آل سعود و آل خلیفه

شرکت‌کنندگان تظاهرات گسترده در محکومیت جنایات آل سعود و آل خلیفه در فاجعه منا و هتک حرمت به شیخ عیسی قاسم در پایان تجمع خود بیانیه‌ای صادر کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن بیانیه بدین شرح است:

«بســم ‌الله الـرحمن الـرحیم»

ملت بزرگ و بصیر انقلاب اسلامی با حضور پرشور و حماسی خود در  این مراسم تظاهرات ضمن گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای گرانقدر فاجعۀ دلخراش و اندوهناک منا ، در اولین سالگرد آن؛ این گونه اقدامات ضد حقـوق بشـری ، غیر انسـانی و ددمنشــانـۀ شـجـرۀ خبـیثـۀ مـلعـونـه آل سـعـود را در کشـتار ضـیـوف الرحمـان و حجـاج بیـت الله الحـرام  در مسـجد الحـرام و منا  و کشـتار و سرکوب و  قتل عام مسلمانان و مردم مظلوم در عربستان، یمن، سوریه و حمایت از رژیم فاسد و مزدور آل خلیفه در کشتار و سرکوب مسلمانان و مردم مظلوم و  بی دفاع  بحرین و اهانت به حریم مرجعیت بزرگ دینی آن کشور "آیت الله شیخ عیسی قاسم "، را  به شدت محکوم می‌کند.

ما تظاهرات کنندگان در حمایت از رهنمودها و فرمایشات راهگشای مقام معظم رهبری «مد ظله العالی» علیه خباثت های رژیم دست نشانده و سفاک آل سعود و  آل خلیفه  بار دیگر اعتراض و خشم انقلابی و نفرت و انزجار خود را از این گونه  اقدامات ضد  انسانی و غیر مسئولانۀ آل سعود خائن الحرمین   اعلام کرده و در بیش از 850  میعادگاه نماز جمعه در سراسر کشور " مرگ آل سعود و آل خلیفه"  را فریاد می‌زنیم.

ملت شجاع و بصیر ایران اسلامی صراحتاً اعلام می‌دارد تا همراه و همگام با سایر ملت‌های آزاده و مسلمان و  "امت بزرگ رسول الله" ، ضمن گرامیداشت نام و یاد و خاطرۀ شهدای گرانقدر فاجعۀ منا و مسجد الحرام ، حمایت همه جانبۀ خود را از مردم مظلوم یمن ، سوریه و رهبر بزرگ مسلمانان بحرین و مردم مظلوم آن اعلام می دارد و به رژیم آل سعود و آل خلیفه این مزدوران رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای جنایتکار ام الفساد، هشدار می‌دهد که اگر آل سعود خائن مسئولیت اقدامات خود را  در جنایت هولناک سرزمین منا نپیذیرد و در صدد جبران و اصلاح اقدامات خصمانه و مداخله جویانه خود نیز در سایر بلاد اسلامی بر نیاید و نیز همچنین اگر رژیم فاسد آل خلیفه از سرکوب مردم مظلوم و ستمدیدۀ خود و هتک حرمت رهبران و مراجع بزرگ دینی به ویژه "آیت الله شیخ عیسی قاسم " دست برندارد، به زودی در زیر امواج خروشان خشم انقلابی و مقدس مسلمانان جهان، به ویژه جوانان حزب الله ، برای همیشۀ تاریخ دفن خواهد شد.

شــورای هماهـنگی تبـلیـغات اسـلامی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha