• پنجشنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 95061812020
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

کاهش کلاس‌های تخریبی در هرمزگان به 1800 کلاس‌

کاهش کلاس‌های تخریبی در هرمزگان به 1800 کلاس‌

ایسنا/هرمزگان ‌مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با اشاره به دغدغه ‌وجود کلاس‌های تخریبی در هرمزگان، اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در دولت تدبیر و امید تعداد این کلاس ها به هزار و ۸۰۰ کلاس درس کاهش یافته است.

‌به گزارش ایسنا، دانش هاشمی پور در جمع خبرنگاران، با اشاره به همایش خیرین مدرسه ساز سواحل مکران، این گونه همایش‌ها را فرصت مناسبی برای توسعه مشارکت‌های مردمی و همگرایی و همراهی خیرین نوع دوست دانست و عنوان کرد: حضور بیش از 200خیر سراسر کشور و همچنین خیرین مقیم کشورهای منطقه و اعلام حمایت و همراهی و همکاری با دولت در توسعه زیرساخت های آموزشی، تامین تجهیزات و همچنین حمایت از دانش آموزان بی بضاعت، نشان ازنوع دوستی بی نظیر خیرین نیکوکار و موفقیت دولت در ایجاد جو اعتماد و وفاق و همدلی است.

هاشمی پور افزود: توجه خاص دولت تدبیر و امید به رشد شاخص‌ها در مناطق کمتر توسعه یافته جنوب و جنوب شرق کشور، بیانگرعدالت گستری و نگاه همه جانبه دولت است.

وی تصریح کرد: جامعه خیری استان هرمزگان با مشارکت مثال زدنی اعضای خود در این همایش که با مدیریت رییس پرتلاش مجمع خیرین استان و راهبری اداره کل نوسازی مدارس استان انجام شد، بیانگر اراده‌ این عزیزان در همراهی و همکاری با آموزش و پرورش استان است .

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با اشاره به حمایت خیرین نوع دوست از برنامه‌های آموزش و پرورش، بیان کرد: کارنامه خیرین استان هرمزگان در حمایت از آموزش و پرورش هرمزگان خصوصا در دولت تدبیر و امید درخشان است که قطعا این سرمایه مهم پشتوانه قابل اتکایی برای پیشبرد شایسته برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در سراسر استان است.

این مسئو‌ل با تاکید براینکه استان هرمزگان به لحاظ محرومیت و شرایط خاص جغرافیایی، در بخش زیرساخت‌های استاندارد آموزشی نیازمند توجه مضاعف دولت و همراهی خیرین عزیز است، خاطر‌نشان کرد: با توجه به رویکرد دولت در صراحت گویی، شفافیت و صداقت در بیان واقعیت‌ها، بر وجود مشکلات زیرساختی فضاهای آموزشی، وجود مدارس تخریبی، کمبود امکانات و تجهیزات و منابع در استان هرمزگان تاکید داریم که این امر به معنی نادیده گرفتن دستاوردهای ارزشمند دولت تدبیر و امید و حسن توجه و همکاری بی بدیل خیرین عزیز نیست.

هاشمی پور در همین راستا گفت: برای رفع چالش‌های آموزش و پرورش دولت با حمایت همه جانبه و توجه ویژه به منابع‌، در حوزه زیرساخت‌ها، تحولی جدی را در این بخش ایجاد کرده است، بطوری‌که در سه سال گذشته بیش از چهار میلیون مترمربع در کشور مدرسه ساخته شده است که سهم استان هرمزگان در این سه سال  337 پروژه استاندارد با یکهزار و 400 کلاس درس بوده است.

وی ادامه داد: سهم مشارکت خیرین نیکوکار استان هرمزگان که  همراهی آنان با دولت در سطح کشور بی نظیراست، ۱۳۶ پروژه با ۶۰۱ کلاس درس است .

مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان همچنین با اشاره به دغدغه ‌وجود کلاس‌های تخریبی در هرمزگان، اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در دولت تدبیر و امید تعداد این کلاس ها به هزار و ۸۰۰ کلاس درس کاهش یافته است.

وی منابع مالی نوسازی مدارس هرمزگان  را بیش از ۱۷۳ میلیارد تومان اعتبار مصوب اعلام کرد و گفت: سیمای توسعه در آموزش و پرروش هرمزگان با نگاه خاص دولت و راهبری استاندارهرمزگان در جایگاه رییس شورای آموزش وپرورش استان، در پیوند با مشارکت های مردمی و حمایت کم نظیرخیرین نیکوکار، دارای چشم انداز روشن است که امیدواریم بتوانیم خدمتگزارانی شایسته برای مردم شریف استان باشیم.

هاشمی پور همچنین از آموزش و پرورش به عنوان موتور محرک توسعه  یاد کرد و گفت: آموزش و پرورش به عنوان تامین کننده سرمایه انسانی کشور نقش غیرقابل انکاری در توسعه ی همه جانبه دارد، چرا که سرمایه انسانی شاخصه اصلی توسعه یافتگی است.

مدیرکل آموزش و پرروش هرمزگان در ادامه با اشاره به بازدیدهای انجام شده در حاشیه همایش خیرین مدرسه ساز سواحل مکران، افزود: با حضوردکتر فانی مقام عالی وزارت، حجه الاسلام والمسلمین ذوالقدر نماینده مردم شریف هرمزگان و همچنین سایر مسئو‌لان کشوری و منطقه‌ای، علاوه بر بازدید از برخی مدارس و شرکت در آیین آغاز عملیات اجرایی یک پروژه خیری مشارکتی، با فرهنگیان چابهار، کنارک و دشتیاری نیز دیدار داشتیم که در این دیدار دکتر فانی بر عدالت گستری به عنوان یکی از مباحث جدی آموزش و پرورش در دولت یازدهم است، تاکید کرد.

به گفته هاشمی پور، مقام عالی وزارت در این همایش با بیان اینکه چهاراستان سیستان وبلوچستان، آذربایجان غربی، کرمان و هرمزگان از فضای آموزشی خوبی برخوردار نیستند، بر توجه جدی دولت به توسعه یافتگی این بخش تاکیدکردند.

 وی همچنین گفت: تبیین و تشریح راهبردها و سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش توسط مقام عالی وزارت، تدابیر راهگشابرای رفع مشکلات نظام تعلیم و تربیت، تشریح دستاوردهای دولت تدبیر و امیددر بخش زیرساخت‌های آموزشی، توسعه مشارکت‌های مردمی و قدرشناسی از همراهی خیرین نیکوکار‌ از جمله دستاوردها این همایش بود که با هدف برقراری عدالت آموزشی و رفع کاستی‌ها و مشکلات برگزار شد.


انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha