• چهارشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95061711135
  • خبرنگار : 71531

در گفت‌وگو با ایسنا عنوان شد

توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌ها + قیمت

توزیع واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌ها + قیمت

رییس سازمان غذا و دارو از ورود واکسن آنفلوانزا به کشور از مرداد ماه خبر داد و تزریق آن را به افراد در معرض خطر توصیه کرد.

دکتر رسول دیناروند در گفت وگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه واکسن آنفلوانزا از چه زمانی به کشور وارد می‌شود، گفت: واکسن آنفلوانزا از مرداد ماه وارد کشور شده و به اندازه کافی هم در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز افرادی که به تزریق واکسن آنفلوانزا نیازمندند، به آن دسترسی دارند، افزود: بنابراین افرادی که نیازمند تزریق این واکسن هستند، اکنون تزریق برایشان انجام می‌شود و خوشبختانه هیچ مشکلی هم در این زمینه نداریم.

رییس سازمان غذا و دارو از کاهش قیمت این واکسن نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: قیمت واکسن آنفلوانزا در سال گذشته حدود ۲۶۰۰۰ تومان بود، در حالیکه که امسال قیمت آن به ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان کاهش پیدا کرده است.

دیناروند همچنین توصیه کرد: البته باید توجه کرد که تزریق واکسن آنفلوانزا برای همه افراد ضروری نیست، بلکه این واکسن تنها برای جمعیتی که بیشتر در معرض خطر هستند، باید تزریق شود.

وی در همین راستا اظهار کرد: بر این اساس جمعیت در معرض خطر و نیازمند تزریق واکسن آنفلوانزا شامل افراد مسن و در عین حال افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای مبتلا هستند، می‌شود و توصیه بر آن است که این افراد حتما واکسیناسیون را انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha