محمد باقرزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، عنوان کرد: ما در زمینه مشهد 2017 پیشنهاد برگزاری بزرگداشت سلطان علی مشهدی را که یکی از هنرمندان دوره تیموری است به ارشاد دادیم تا این بزرگداشت هم زمان با رویداد مشهد 2017 پایتخت فرهنگی جهان اسلام، برپا شود.
وی خاطرنشان کرد: از زمانی که من به عنوان رئیس انجمن خوشنویسان انتخاب شدهام برنامهای را دنبال کردم که با شهرداری، حوزه هنری، آستان قدس،کتابخانهها و کانونهای پرورش فکریارتباط برقرار کنیم و همچنین با این مراکز قراردادهایی را امضا کردیم که از فضای آنها برای ترویج خوشنویسی بهرهبرداری کنیم، زیرا خوشنویسی یک هنر اصیل ایرانی اسلامی است و پیشینه چند هزاره ساله دارد بنابراین برای ترویج آن باید از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.
رئیس انجمن خوشنویسان در ادامه گفت: انجام این گونه فعالیتها باعث میشود که مراکز و یا شعباتی که ما داریم و در آنها فعالیت میکنیم از 5 شعبه به بیش از ده شعبه در آینده برسد و همچنین امیدواریم از اول مهر این شعبات گسترش پیدا کند. زیرا هم متقاضی برای هنر خوشنویسی وجود دارد و هم اساتیدی که به بهترین شکل این هنر را آموزش دهند در اختیار داریم.
باقرزاده افزود: تمام فعالیتهایی که برای ترویج خوشنویسی صورت میدهیم بدون حمایت و کمک مالی به خصوص از طرف ارشاد، انجام میشود.
وی تصریح کرد: ما باید اداره انجمن خوشنویسان را با همکاری ارشاد انجام دهیم اما با توجه به اینکه در چند سال اخیر دولت با کمبود بودجه مواجه شده است بنابراین در 4 سال اخیر هیچ همکاری جدی با ارشاد برای کمک به انجمن خوشنویسان صورت نگرفته است.
رئیس انجمن خوشنویسان در ادامه عنوان کرد: حتی ارشاد توانایی پرداخت هزینههای جاری ساختمانهای زیر نظرش را نیز ندارد بنابراین همین طور که ما در مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) حضور داریم، هزینههای جاری ساختمان را از انجمنها میگیرند و حمایتی صورت نمیدهند، بلکه ارشاد یک سری کمکهایی از ما میگیرد یعنی یک انجمن خودگردان که از شهریه هنرجوها به فعالیت خود ادامه میدهد و حقالتدریس اساتیدش را می پردازد و خود با کمبود بودجه مواجه است به ارشاد کمک مالی هم میدهد.
باقرزاده با اشاره به مشکلات موجود در انجمنهای خوشنویسان گفت: نداشتن ساختمان مستقل یکی از مشکلات ماست با وجود این که ما در قاسم آباد یک ساختمان داریم اما تنها صاحب زمین آن هستیم و ساختمان متعلق به ارشاد است و حتی اجاره آن ساختمان نیز دست ما نیست که ما دارای مکان مستقل باشیم و به طور مستقل کار خود را انجام دهیم، یعنی مشهد به عنوان قطب دوم کشور در زمینه خوشنویسی دارای ساختمان مجزا و اختصاصی برای خودش نیست بنابراین با این حجم از هنرجو و با این پتانسیل موجود در مشهد ما برای متقاضیان خوشنویسی فضای کافی نداریم که بخواهیم در آن فعالیت کنیم در حالی که انجمن خوشنویسان شیراز و یا سایر استانها دارای ساختمان هستند و همچنین میلیاردها ارزش ساختمانهایشان است اما متاسفانه مشهد هیچ اعتنایی به این مساله نمیکند.
انتهای پیام
نظرات