• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 95061510070
  • خبرنگار : 71567

امروز صورت گرفت؛

تجمع اعتراض‌آمیز دانشجویان رشته تغذیه در برابر وزارت بهداشت + پاسخ وزارتخانه

تجمع اعتراض‌آمیز دانشجویان رشته تغذیه در برابر وزارت بهداشت + پاسخ وزارتخانه

گروهی از دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور امروز با تجمع در برابر وزارت بهداشت، نسبت به تصمیم این وزارتخانه در خصوص امکان تحصیل دانشجویان رشته‌های غیرمرتبط در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی رشته تغذیه تجمع کردند.

به گزارش ایسنا،‌ یکی از معترضان در تشریح علل تجمع اظهار کرد: در دهه 70 و اوایل دهه 80 تنها فارغ التحصیلان چند رشته که در برنامه آموزشی دوره کارشناسی ارشد و دکترای تغذیه ذکر شده بود و با رشته تغذیه به نحوی ارتباط داشتند می‌توانستند وارد رشته تغذیه شوند و به دلیل اینکه این امر بر مبنای تعقل و تفکر بود، هیچ کس به آن اعتراضی نداشت؛ اما به تدریج در سال‌های بعد، رشته‌هایی که به هیچ وجه ارتباطی با رشته تغذیه نداشتند، به دلیل غفلت اعضای بورد تغذیه توانستند مجوز ورود به رشته تغذیه را بگیرند.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان تغذیه در واکنش به این تصمیم غلط چند سال اعتراض کردند؛ اما همه مسئولان از جمله اعضای بورد تغذیه و دبیر آن هیچ کار مؤثری در جهت جلوگیری از اجرای این تصمیم انجام ندادند تا اینکه اولین تجمع اعتراضی در مقابل وزارت بهداشت در زمستان 94 صورت گرفت. اما با این وجود اعضای بورد تغذیه به تصور اینکه این تجمع و اعتراض موقتی است، تنها یک صورت جلسه تنظیم کردند.

این دانشجو یادآور شد: تجمع بعدی که در تابستان 95 در مقابل وزارت بهداشت برگزار شد، همگان را متوجه جدیت دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته تغذیه کرد که در این مرحله صورتجلسه مربوط به جلوگیری از شرکت فارغ‌التحصیلان برخی رشته‌ها در آزمون‌های رشته تغذیه به شورای بالاتر جهت تصمیم‌گیری فرستاده شد، اما هنوز اقدام عملی برای احقاق حق دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته تغذیه به عمل نیامده است.

وی در پایان تاکید کرد: شرکت کنندگان در این تجمع، لغو آیین‌نامه ورود بدون آزمون دانشجویان رشته پزشکی به رشته‌های علوم پایه و از جمله رشته علوم تغذیه، تغییر اعضای بورد تغذیه که با آیین‌نامه مذکور موافقت کرده‌اند و همین طور قرار گرفتن رشته تغذیه تحت پوشش بیمه را خواستار شدند.

دبیر دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی:
هیچ رشته غیرمرتبط اجازه ادامه تحصیل در رشته تغذیه را ندارند

دکتر جمشید حاجتی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه در هیچ کشوری محدودیت برای ورود و ادامه تحصیل در رشته مشخص اعمال نمی‌شود،‌ اظهار کرد: اینکه چه کسانی از چه رشته‌هایی می‌توانند در رشته خاصی در وزارت بهداشت ادامه تحصیل بدهند، تصمیمی است که باید در شورای گسترش آموزش پزشکی این وزارتخانه گرفته شود. در واقع گروه‌های متخصص از دانشگاه‌های مختلف که منتخب وزارت بهداشت نیز هستند نظر خود را در این زمینه اعلام و آن را به شورای عالی برنامه‌ریزی ارسال می‌کنند؛ در صورتی که نظر آنها در شورا تصویب شود، این تصمیم جنبه قانونی و قابل اجرا پیدا می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: در طول بازنگری برنامه‌ها و قوانین تصویب شده در شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، اگر داوطلبی درخواست داشته باشد که می‌تواند در رشته خاصی که مرتبط با رشته آن نیست یا ارتباط نزدیکی با رشته مشخص دارد، شرکت کند، درخواست او در این شورا بررسی و در نهایت در این زمینه تصمیم‌گیری می‌شود.

دکتر حاجتی خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیم شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت برخی رشته‌هایی که ارتباط نزدیکی با رشته تغذیه دارند، می‌توانند در دوره‌های کارشناسی ارشد و Ph.d پزشکی این رشته شرکت کنند. در واقع در طول زمان رشته‌هایی مرتبط و شناخته‌شده هستند که ممکن است بتوانند در رشته تغذیه تحصیل کنند. در واقع این آزمون و مصاحبه‌ است که در پذیرفته شدن داوطلبین تعیین‌کننده است. وزارت بهداشت نیز این اجازه را به برخی رشته‌های حوزه پزشکی داده است که می‌توانند با گذراندن آزمون و مصاحبه شفاهی در رشته تغذیه تحصیل داشته باشند.

دبیر دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی وزارت بهداشت، با تاکید بر اینکه هیچ یک از فارغ‌التحصیلان رشته‌های غیرمرتبط نمی‌توانند در رشته تغذیه تحصیل کنند، گفت: بر اساس آمارهای اعلام شده در سال‌های اخیر، مشخص شد تعداد بسیار کمتری از دانشجویانی که رشته کارشناسی آنها تغذیه نبود، توانستند در این رشته پذیرفته شوند. در واقع اکثر پذیرفته‌شدگان کسانی بودند که رشته تحصیلی آنها در دوره کارشناسی تغذیه بود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برد تخصصی تغذیه که مرجع اصلی و مشاور وزارت بهداشت در تصمیم‌گیری‌های مربوط به این حوزه است، به دلایل مختلف ( عدم تناسب و ارتباط نزدیک با رشته تغذیه) یکسال پیش، ممانعت حضور برخی رشته‌ها برای شرکت در آزمون دوره‌های ارشد و دکتری تخصصی رشته تغذیه را خواستار شدند و اعلام کردند که این رشته‌ها به دلیل عدم نزدیکی به رشته تغذیه نمی‌توانند در این رشته ادامه تحصیل بدهند. در واقع دستور این اعضا در جلسات شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت؛ اما با توجه به اینکه وزارت بهداشت در تصمیم‌گیری‌های خود تمامی داوطلبان و جوانب را در نظر می‌گیرد، تقاضای این اعضا پذیرفته نشد.

به گفته دکتر حاجتی، اعضای بورد تغذیه در آخرین اقدام خود لیست واحدهای جبرانی رشته‌هایی که قرابت کمتری با رشته‌ تغذیه دارند را تهیه کرده و این استدلال را دارند که این افراد در صورت پذیرفته شدن باید واحدهای جبرانی تعیین شده را که حدود یک سال زمان‌بر است، پاس کنند. بنابراین در چنین شرایطی طول فارغ‌التحصیلی این دانشجویان افزایش پیدا می‌کند و باید از ورود این دانشجویان برای تحصیل در رشته تغذیه ممانعت کرد که البته این درخواست اعضای بورد نیز در شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت در حال پیگیری است.

دبیر دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: در همه کشورهای دنیا هیچ محدودیتی برای شرکت افراد در دوره‌های کارشناسی ارشد و Ph.d پزشکی برای رشته‌های غیرمرتبط وجود ندارد و این آزمون و مصاحبه است که در نهایت تعیین‌کننده است. از طرفی دیگر تعداد افرادی که از رشته‌های غیرمرتبط وارد رشته تغذیه می‌شوند، بسیار محدود است و اعتراض دانشجویان در این زمینه وارد نیست.

دکتر حاجتی در پایان اضافه کرد: ورود یا عدم ورود رشته‌هایی در یک رشته مشخص مسیر قانونی دارد که این مسیر در شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت باید سپری و در این زمینه تصمیم‌گیری‌های لازم اعمال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۳۲

پس چرا نميزارن افراد غير از فارغ التحصيلِ رشته فيزيوتراپي در مقطع ارشد و دكترا اين رشته شركت كنند؟ الان من ي تغذيه اي هستم شايد دلم بخواد ارشد برم فيزيوتراپي... پس چرا نميشه؟ مگه همه جايِ دنيا اينطوري نيست مه محدوديت وجود نداره و فقط آزمون تعيين كننده ست.؟

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۴۳

سلام رشته هایی مثل بینایی سنجی فیزیوتراپی شنوایی سنجی کار درمانی گفتار درمانی و... هم مثل تغذیه هستند؟از چه رشته هایی میشه وارد شد؟

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۴۴

خواسته دوستان تغذیه ای فکر میکنم یک مقدار کم هست، تغییر اعضای برد، واگذاری کوریکولوم به مشهد، کتاب ارزش های نسبی، مشاوره و حق ویزیت، انجمن علمی تغذیه، ورود رشته های مختلف، ام دی پی اچ دی های تغذیه و ...!! اگر به این دوستان باشه میخواهند وزیر را هم عوض کنند! آخر کجای دنیا دانشجویان اعضای برد را تعیین میکنند؟!

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۴۴

کجای دنیا ورود به رشته ی تغذیه انقدر آسون و بی قید و قانونه؟

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۴۶

سلام.اگه اینجوره که ورود به هر رشته ای ازادهس پس چرا ورود به مثلا فیزیو تراپی و خیلی رشته ها دیگه محدوده......

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۴۷

آقاي خبرنگار كه اين متن رو منتشر كرديد. يه لطف بكنيد و از سايت سنجش پزشكي دفترچه انتخاب رشته را دانلود كنيد تا ببينيد چطور بعضي از رشته ها انحصاري هستن و هيچ رشته اي با هيچ رشته اي حق ورود به مقاطع ارشد و دكتراشون رو نداره... مثلا فيزيوتراپي مثلا كاردرماني و ... پس چرا فقط و فقط رشته تغذيه بايد شرايط ورودش مثل خارج از كشور باشه؟

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۵۳

سخنان دکتر حاجتی بسیار متین هست، این دوستان با لشکرکشی خیابانی جلوی وزارت بهداشت میخواهند به خواسته های ناحق خود برسند، فکر میکنند با اعتراضات کف خیابانی میتوان به نتیجه رسید. داروسازی چندین انجمن علمی دارد، تا الان فردی از داروسازان، معترض بوده؟ ورود ام دی پی اچ دی ها برای تمام رشته های علوم پایه پزشکی است، آیا ایمونولوژی، هماتولوژی، ژنتیک و سایر رشته های برجسته اعتراضی دارند؟ در نهایت، دوستان تغذیه اگر توانایی داشته باشند مانند سراسر دنیا از پس امتحان کنکور رشته خود برمی آیند، اگر نه نیز فقط تاسف میماند!

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۶:۵۶

چطور پرستاری مامایی فیزیوتراپی بینایی سنجی و ... محدودیت دارند برای مقاطع بالاتر اما همینکه به تغذیه رشته جذاب پردرآمد رسید آزاد شد اینا همش توطئه است برای اینکه پزشک عمومی های بیکار و سهمیه ای و بی سواد خودشون رو ببرن سرکار

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۷:۱۰

تغذیه نقش مهمی در حفظ سلامت و همینطور درمان بیماریها داره. درست نیست کسی بدون آزمون و بدون صلاحیت علمی وارد این رشته بشه. نکته دوم عدم استطاعت بسیاری از بیماران برای پرداخت حق ویزیت مشاوره تغذیه است.بنابراین با توجه به اینکه مشاوره تغذیه در مدیریت بسیاری از بیماریها نقش اساسی داره باید تحت پوشش بیمه قرار بگیره

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۷:۱۵

مگه بچای تغذیه اجازه دارن هماتولوژی امتحان بدن؟ این چه حرفیه که مسئولان وزارت بهداشت میزنن کدوم یکی از رشته ها این قدر رشته های دیگه میتونم واردش بشن

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۷:۱۷

اگر سیاستی برای شرکت در رشته های غیر مرتبط هست ، چرا برای همه ی رشته ها نیست ؟ آیا سایر رشته ها هم همین وضغیت رو دارند !؟ رشته ی تغذیه از گروه علوم پزشکی ست و کاملا مرتبط با سلامت افراد و بیماران ، چرا باید با ورود نیروهای غیر متخصص به سطح ارائه خدمات بهداشتی و درمانی لطمه وارد کرد ؟

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۷:۳۱

پزشکان در سالهای اخیر در آزمون دکترای تغذیه سهمیه داشتند. با این وجود تعداد کمی از آنان در این آزمون پذیرفته میشوند که نشان از ناکافی بودن دانش تغذیه ای آنان است که حتی با وجود سهمیه نميتوانستند در آزمون پذیرفته شوند. اما مشکل جدید ما، ورود بدون آزمون پزشکان به تغذیه است. اگر این گروه استحقاق علمی کافی دارند چرا در آزمون شرکت نمیکنند. مساله دیگر عدم تخصیص بیمه به مشاوره تغذیه است. مشاوره تغذیه نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی و حتی درمان بسیاری از بیماران دارد که به دلیل اینکه تحت پوشش بیمه نیست بسیاری از بیماران به دلیل عدم بضاعت مالی از آن محروم میشوند.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۷:۳۴

جناب آقای دکتر حاجتی اساتید و پیشگامان رشته تغذیه بهتر میدانند چه رشته های برای ورود همخوانی دارند یاشما؟!!!! ضمن اینکه ورود افراد با بیس غیر تغذیه به مقاطع بالاتر افزایش یافته و حرف شما کاملا اشتباه و بدون سندیت است. ندانم کاری های وزارت خانه و فوکوس بر درمان به جای پیشگیری ضربات جبران ناپذیری به پیکره بهداشت جامعه وارد کرده که تاوان آن را مردم پس میدهند.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۷:۳۷

خبرگزاری محترم ایسنا، کدام رشته ای را سراغ دارید که به بزرگمرد خود دکتر کشاورز و اعضای محترم برد مانند دکتر صفریان، دکتر شهرکی، دکتر مظفری خسروی و... توهین و بی احترامی کرده و خواستار تعویض همه آن ها جز فردی که ایشان را تحریک کرده شوند؟ هم رشته ای های عزیز از سعه صدر اساتید تغذیه و وزارت بهداشت سوء استفاده نکنید.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۷:۴۰

پس چرا اجازه ی ورود به برخی رشته های دیگه از قبیل پرستاری مامایی دارو فیزیوتراپی به ما داده نمیشه؟برای اون رشته ها هم شرط رو قبولی در ازمون بگذارن مطمئن باشن کسی که علاقه داره تلاش خودش رو برای قبولی میکنه حتی کلاس کنکور ارشد و دکتری میره.همونطوری که برای ارشد تغذیه هم بقیه ی رشته ها کلاس کنکور میرن.لطفا ادالت بین رشته ای رو رعایت کنید.من با رتبه ی 900اومدم تغذیه الان باید ارشدم رو کنار یه مهندس کشاورزی گرایش تغذیه دام بنشینم که رتبه ی لیسانسش 1000000000...بوده.اگر اونها هست پس حق ما هم هست.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۸:۰۱

واقعا که جوابیه ای آقای دکتر داده اند.دست مریزاد که این قدر به فکر حل مشکلاتند.یکی نیست بگوید شما که میگویید هیچ جای دنیا چنین نیست.چرا باید فقط برای رشته ی تغذیه همچین قانونی باشد؟چرا برای رشته ی پزشکی همچین قانونی نیست؟همین بی تدبیری های مسئولین است که این قدر بیکار و نابلد در جامعه ریخته.راستی آیا تغذیه دامی مرتبط با تغذیه انسان است؟! کاش مسئولین مسئول بودند!

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۸:۰۶

پزشکان در سالهای اخیر در آزمون دکترای تغذیه سهمیه داشتند. با این وجود تعداد کمی از آنان در این آزمون پذیرفته میشوند که نشان از ناکافی بودن دانش تغذیه ای آنان است که حتی با وجود سهمیه نميتوانستند در آزمون پذیرفته شوند. اما مشکل جدید ما، ورود بدون آزمون پزشکان به تغذیه است. اگر این گروه استحقاق علمی کافی دارند چرا در آزمون شرکت نمیکنند. مساله دیگر عدم تخصیص بیمه به مشاوره تغذیه است. مشاوره تغذیه نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی و حتی درمان بسیاری از بیماران دارد که به دلیل اینکه تحت پوشش بیمه نیست بسیاری از بیماران به دلیل عدم بضاعت مالی از آن محروم میشوند.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۸:۳۵

واقعا جای بسی تاسف داره که یک مقام رسمی،اینقدر تک بعدی به قضیه نگاه می کنن، چطور رشته های غیر مرتبط در دنیا به تغذیه اجازه ورود دارند،تو ایران هم به همین شکل هست،اما تحت همون فرمایشاتشون بچهای تغذیه نمیتونن به سایر رشته های غیر مرتبط برن؟ اگر ورود غیر مرتبط به رشته ها،ایرادی ندارد،بسیار خب،در رشته هایی مثل بینایی سنجی و فیزیوتراپی و... رو هم برای بچهای تغذیه باز کنید!! هیچ جای دنیا همچین قضیه مطرح نیست،به فرض که مطرح باشد ،آیا منطق و عقل سلیم حکم میکند که در دوره ای که همه دنیا به سمت حرفه ای گری پیش میره،رشته های غیر مرتبط بیان و تنها با 2واحد تغذیه پاس کردن ارشد تغذیه رو ادامه بدن ؟پس اگر به اینصورته چرا از همون اول سایر رشته ها تربیت میشن؟چرا هزینه بیت المال صرف چهارسال تحصیل دانشجویی بشه ک بعد از فارغ التحصیلی هیچ بازدهی در آن زمینه نخاهد داشت؟در آن صورت اصلن رقابت در کنکور سراسری چه معنایی دارد؟بچهای تغذیه با رتبه های 1.500و2.000تغذیه قبول میشن،در حالیکه رشته‌هایی مثل هوشبری و تغذیه دام و... با رتبه های 20.000تا 30.000 قبول میشن،آیا عادلانه است که بعدن هر دو فارغ التحصیل تغذیه وسایر رشته های مذکور در آزمون ارشد شرکت کنند؟و مساوی باشند؟ که اگر عادلانست چرا بچهای تغذیه امکان ادامه تحصیل در رشتهای دیگر مثل پزشکی و فیزیوتراپی که حداکثر به 100-500 رتبه اختلاف قبول نشده اند،را ندارند؟ چرا فقط ورود باید به رشته تغذیه باشد؟ یا ورود برای همه باز باشد( ک بسیار غیر عقلانیست) و یا برای همه بسته باشد..ّّ ضمن اینکه سلامت مردم بازیچه نیست که بجای سپردن آنها،به دست تغذیه درمانگر واقعی،به دست افرادی داده شود که پایه آنها،تغذیه دام یا هوشبری و اتاق عمل و ... بوده است و تنها 2واحد تغذیه پاس کرده اند

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۸:۵۳

پس چطور دانشجویان رشته تغذیه نمی توانند به رشته های دیگر ورود کنند؟ فقط قوانین شما برای تغذیه صدق می‌کند؟ قوانین تمام دنیا در ایران فقط برای تغذیه اعمال می شود؟ لطفا دست از فرافکنی بردارید

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۸:۵۳

پس چطور دانشجویان رشته تغذیه نمی توانند به رشته های دیگر ورود کنند؟ فقط قوانین شما برای تغذیه صدق می‌کند؟ قوانین تمام دنیا در ایران فقط برای تغذیه اعمال می شود؟ لطفا دست از فرافکنی بردارید

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۹:۰۶

این ظلم اشکار بر رشته تغذیه است متاسفانه وزارت بهداشت هم اینگونه پاسخ می دهد

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۹:۰۶

اگر جناب آقای دکتر حاجتی به کار خوداشراف دارند پس چرا رشته تغذیه مجاز به شرکت در آزمونهای فیزیولوژی، آناتومی، فیزیوتراپی و دهها رشته دیگر نیست؟ یا ایشان بفرمایند نسبت زراعت یا شیلات با تغذیه چیست که به راحتی برای رشته تغذیه ثبت نام می کنند. اگر راست می گویی پس محدودیتها را ازهمه جا بردارید بگذارید ماهم در تخصص اطفال و ... شرکت کنیم

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۹:۱۱

در ارشد و دکتری تغذیه واحد رژیم درمانی و کاراموزی رژیم وجود ندارد پس کسایی که از رشته های دیگر می ایند فاقد توانایی علمی هستن و ممکنه حتی باعث به خطر افتادن سلامت مردم شود.

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۹:۱۳

آخرش باید تغذیه به حقوق خود برسد...وگرنه ما جوونای متخصص تغذیه هیچ وقت تسلیم نمیشویم...

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۹:۱۴

اغا این چه حرفیه دکتر میگه مگه تغذیه میتونی بره فیزیک هسته ای بخونه هر که یه جا تخصص داره

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۹:۱۸

ورود به ارشد مصاحبه ندارد و بسياري با بيس غير تغذيه وارد ارشد اين رشته ميشوند مثال ورود بيش از ده نفر به ارشد تغذيه در آزمون سال ٩٤ در دانشگاه كرمانشاه اگر شركت در ارشد رشته اي غير مرتبط در تمام دنيا آزاد است چرا فارغ اتحصيلان رشته تغذيه اجازه شركت در آزمون ارشد بسياري از رشته ها را ندارند رژيم درماني در دوره كارشناسي تدريس مي شود و ارشد و دكترا فقط تحقيق و مقاله است، نميدانم با بيس غير تغذيه چهگونه رژيم درماني خواهند كرد

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۱۹:۲۵

ایشون از منظر خودشون قضیه رو یک طرفه و به نفع بوردی که هم جهت با حقوق دانشجویان ‌ و دانش آموختگان تغذیه نیست.با نگاهی یه قبولی های سال های اخیر میبینیم درصد قبول شدگان رشته های غیر مرتبط چه میزان است... ما تو احقاق حقوق حقه خود کما فی السابق بر مسیر مستقیم و حق خود پیش میرویم و پس نمیکشیم تا عده ای منفعت طلب حساسیت موضوع را درک‌کرده و کماکان بر خودبلرزند از این اتحاد

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۲۰:۱۲

اقای دکتر جمشید حاجتی یعنی چه که هر کس میتونه هر رشته ای ارشد بخونه؟ کجای دنیا اینطوره........

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۲۰:۲۰

با سلام و تشکر از انعکاس پیام رشته تغذیه همیشه مورد بی لطفی مسئولین قرار گرفته.با وجود این همه بیماری ناشی از سو تغذیه بازهم پزشک حرف اول را می زنه.پزشکی که فقط ۲ واحد تغذیه خونده لطفا به اوضاع رشته رسیدگی شود

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۲۰:۲۴

وزیر بهداشت باید به اوضاع نابسامان رشته تغذیه پاسخ دهند چرا پزشک سالاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو همه جای دنیا رشته های پیراپزشکی اهمیت بیشتری دارند اما تو ایران برعکسه.به همین خاطر اوضاع سلامت کشورمون اینطوریه

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۲۰:۳۹

افرين بر غيرتتان

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۵ ۲۱:۳۸

سلام. فکر نمیکنم رشته های مهندسی کشاورزی و دامپزشکی رشته های مرتبط با تغذیه باشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۶ ۰۰:۴۷

تمام موارد ذکر شده حق مسلم ماست و از مسوولان محترم تقاضا دارم از فرزندان پر امید خودشون با انسجام، وحدت عمل وجدان کاری و تلاش کافی و بدور از هرگونه تفرقه و یا چشم داشت مادی و نگاه فردی و منفعتی در مقابل هجوم رشته های بیگانه و تصمیمات نامعقول، غیرمنصفانه وتماما غلط دفاع کنند و مسلما این امر مسلم نمیگردد مگر اینکه که مدافعین حقوق تغذیه از عمق و بطن جامعه ی تغذیه و آشنا با زخم های آنان باشند. دوره ی حرف های پوچ به سر آمده...

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۶ ۰۱:۰۹

دکتر حاجتی معلومه خیلی وقته تو ایران زندگی نمیکنید...وقتی که محدودیت نباشه انگیزه کم کم از بین میره... اگه قراره محدودیت نباشه پس محدودیتو برا رشته ها پزشکیو دندونم بردارین...طبق حرف خودتون.. بالاخره همه رشته ها بهم ربط دارن

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۶ ۱۰:۱۰

چرا نظرات نمیزنید؟؟

avatar
۱۳۹۵-۰۶-۱۶ ۱۱:۰۰

تغذيه با سلامت مردم در ارتباط است كسانيكه رشته غير مرتبط دارند توانايي يادگیری کل مطالب پایه تغذیه را ندارند و ورودشان با به مخاطره انداختن سلامت مردم در ارتباط است