به گزارش ایسنا "غلامرضا یاوندعباسی" در نشست مشترک شورای استانی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و شورای مشورتی امور ایثارگران استان یزد بیان کرد:در دولت تدبیر و امید دو اقدام ممتازِ ابلاغ قانون ماده 63 تشکیل شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تصویب و ابلاغ سند حمایت از رزمندگان صورت گرفته است.
وی افزود: با توجه به اقدامات انجام شده هنوز هم مشکلات بسیار زیاد و دلایل فراوانی وجود دارد که مانع تبدیل ظرفیتهای باالقوه به باالفعل در فعالیتهای مربوط به ایثارگران در جامعه شده است که نیازمند همدلی و تلاش بیشتر برای رفع آنها هستیم.
عباسی با تاکید بر اهمیت دیدار با خانوادههای شهدا، گفت: دیدار با این عزیزان باید دارای تقویم و زمانبندی سالانه باشد تا بتوانیم از این فرصت و ظرفیت ارزشمند بیشتر بهرهمند شویم.
مشاور وزیر کشور و مسئول امور ایثارگران وزارت کشور خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا فرهنگ ایثار از حوزه دفاع مقدس خارج و به جامعه وارد شود زیرا تا در موضوع صنعت، تولید، درمان، خانواده و حوزه خدمت ایثار وجود نداشته باشد، موفقیتی حاصل نخواهد شد.
عباسی ادامه داد: شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید فراتر از برنامههای روزمره قدم بردارد تا بدانیم در این زمینه چه جایگاهی وجود دارد و از ظرفیتها برای فعال کردن تمام حوزههای نقش آفرین استفاده کنیم ضروری است افتخارات ایثار و شهادت را شناسایی و در قالب هنر برای جامعه ملموس کنیم تا نسل های بعد نیز بتوانند با این ارزش ها پیوند برقرار کنند.
مشاور وزیر کشور در پایان سخنان خود گفت: یکی از اقدامات مهم شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مقابله با اقدامات سو و مغایر با ارزش های حقیقی است و برنامه های اثرگذار نیازمند شناخت و تصمیم سازی درست با همفکری نخبگان، ایثارگران و هنرمندان در جامعه است.
"سید محمد میرمحمدی" استاندار یزد نیز در این جلسه که با حضور مشاوران استانداران یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان در امور ایثارگران، مدیران و اعضای شورای مشورتی امور ایثارگران استان در سالن زنده یاد حمیدیا استانداری یزد برگزار شد، با اشاره به ضرورت زنده نگه داشتن روحیه ایثار و شهادت در جامعه، بیان کرد: جریان ایثارگری و انقلابیگری تا زمانی که ظلم، مبارزه با ظالم، حق و باطل جریان دارد زنده و پابرجاست زیرا مصداق جمله "موجیم که آسودگی ما عدم ماست"، جبهه حق نیز هیچ زمانی نمیتواند در برابر ظلم آرام بماند.
وی ادامه داد: روحیه ایثار یکی از ظرفیتها و عناصر بسیار مهم در نظام جمهوری اسلامی ایران است و جامعه ما زمینههای خوبی در این موضوع دارد که باید در کالبد فرهنگی تقویت و گسترش داده شود.
میرمحمدی افزود: جامعه در قبال دشمنیها، خصومتها و آنهایی که میخواهند حق را از بین ببرند و باطل را جایگزین کنند، همیشه آماده است و روحیه ایثار در آن وجود دارد و هر چه این فضا را زندهتر نگه داریم اثرات بهتری خواهد داشت.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: در کشور ما جوانان غیور، استعدادهای بالا و اعتقادات راسخ وجود دارد و توفیقات موثری در حفظ ارزشهای اسلامی و دفاع از حق داریم.
استاندار گفت: با توجه به باورهای موجود توانستهایم از کشور خود و مرزهای بیرونی به خوبی دفاع کنیم و پاسداری از جهان اسلام مسئلهای است که در کشور ما همواره نسبت به آن احساس مسئولیت وجود دارد.
میرمحمدی در پایان سخنان خود بیان کرد: باید جریانهای کربلا را در طول زمان به همراه داشته باشیم زیرا در جملهی "کل یوم عاشورا کل ارض کربلا"، معانی ارزشمندی نهفته که یکی از الزامات ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
در این جلسه سند راهبردی شورای استانی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، پیش نویس آییننامه شورای استانی و چاپ کتاب وصیتنامه شهدای استان یزد مورد بحث و هماندیشی قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات