• دوشنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 95061509887
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

کارگاه بین‌المللی یونسکو؛ فرصتی برای جهانی‌شدن تاق‌بستان

 کارگاه بین‌المللی یونسکو؛ فرصتی برای جهانی‌شدن تاق‌بستان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: برگزاری کارگاه بین‌المللی یونسکو در استان، فرصت مغتنمی برای فراهم کردن مقدمات جهانی‌شدن تاق‌بستان است.

جلیل بالایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کارگاه آموزشی بین المللی «مدیریت گردشگری پایدار در محوطه‌های میراث جهانی ایران »  از 17 تا 20 شهریور ماه در در هتل لاله بیستون برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این کارگاه با حضور استرکیش لاروش مدیر منطقه‌ای یونسکو  در تهران، معاون سفیر اسپانیا، نماینده وزارت فرهنگ و آموزش اسپانیا، یودیت تومالشکی رئیس موسسه باستان شناسی آلمان در ایران، کریستین سن از مدرسین بین المللی یونسکو برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین اسدالله رازانی استاندار کرمانشاه، مرتضی رحمانی موحد معاون گردشگری کشور، محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور و مدیران پایگاه‌های جهانی و ملی از دیگر مهمانان ویژه این کارگاه خواهند بود.

بالایی خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات عملی دیگر کشورها در زمینه مدیریت گردشگری، طراحی استراتژی گردشگری میراث جهانی، توسعه گردشگری و جوامع محلی، میراث جهانی و ذینفعان گردشگری، نظام مشارکت در گردشگری پایدار و .... از جمله مباحثی است که در این کارگاه آموزشی مطرح می‌شود.

به گفته وی بازدید از غار قوری قلعه، مجموعه تاریخی فرهنگی تاق‌بستان و تکیه معاون الملک از دیگر برنامه های این نشست چهار روزه است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه حضور مدرسان و کارشناسان یونسکو در ایران را  فرصت مغتنمی برای معرفی ظرفیت های گردشگری استان از جمله پایگاه جهانی بیستون دانست و با اشاره به اینکه این مدرسان و کارشناسان یونسکو، از مسئولین بررسی پرونده های معرفی شده جهت ثبت جهانی هستند، گفت: این حضور و بازدید از آثاری همچون تاق بستان می تواند زمینه ساز ثبت جهانی این آثار را فراهم کند.

بالایی در خصوص انتخاب پایگاه جهانی بیستون برای برگزاری این کارگاه گفت: یونسکو هرسال دو کارگاه بین المللی با حضور مسئولینی از این سازمان و مدرسان بین المللی برگزار می کند و انتخاب این پایگاه  به دنبال پیشنهاد دفتر منطقه ای یونسکو به معاونت میراث فرهنگی و آمادگی و در خواست این پایگاه به تصمیم دفتر امور پایگاه های جهانی بوده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: امیدواریم برگزاری مطلوب این کارگاه بین المللی بتواند زمینه ساز فراهم شدن مقدمات پرونده ثبت جهانی شدن دیگر آثار استان را هم فراهم آورد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha