عطاالله حسن زاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه قیمت مرغ این روزها سیر منطقی را طی می کند، اظهار کرد: بیش از 8 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های مازندران طی مرداد صورت گرفت که این روال در شهریور ماه نیز ادامه دارد.
وی در مورد مدیریت تولید مرغداری های استان تصریح کرد: تمامی مرغداری های مازندران با ثبت نام در سامانه ثبت جوجه ریزی تولید خود را مدیریت کرده و تنظیم بازار به خوبی انجام میشود.
مدیرعامل اتحادیه تولید کنندگان مرغ و تخم مرغ مازندران، تمامی مرغداران عضو اتحادیه تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ استان را دارای شناسه عضویت در ثبت سامانه جوجه ریزی دانست و گفت: 20 درصد از اعضا در حال پیوستن به سامانه ثبت جوجه ریزی هستند. برخی از مرغداران که عضو شرکت های تعاونی مجموعه اتحادیه تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ استان نیستند در سامانه ثبت اطلاعات جوجه ریزی حضور داشته و قوانین را رعایت می کنند.
وی اظهار کرد: مرغداری هایی که در هفته دولت افتتاح شدند مجوز ساخت خود را پیش از ممنوعیت دولت در تاسیس مرغداری جدید گرفتند و چند سال طول کشیده تا بتوانند سالن مرغداری را به حالت اجرایی درآورند.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه سراسری مرغداران کشور درباره چرایی صادر نشدن مرغ استان به روسیه گفت: مازندران قابلیت صادرات 200 هزار تنی مرغ را دارا است اما تفاوت قیمتی این محصول در روسیه موجب شده تا نتوان صادراتی به این کشور انجام داد. تامین هزینه های تولید با مشوق های صادراتی قابل حل است اما تا به امروز هیچ گونه مشوق صادراتی به صادرکنندگان پرداخت نشده است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا 50 میلیارد تومان اعتباری که دولت در قالب مشوق صادراتی به صندوق ملی طیور پرداخت کرده است به صادرکنندگان داده نمی شود، گفت: این مبلغ ربطی به مشوق صادراتی ندارد بلکه کمک دولت به صندوق ملی طیور بوده تا بتواند در حوزه تامین نهاده های دامی وارد شود.
مدیر عامل اتحادیه تولیدکنندگان مرغ و تخم مرغ استان از پیگیری پرداخت مشوق های صادراتی خبر داد و خاطرنشان کرد: برای افزایش صادرات به کشورهای منطقه به خصوص روسیه تقاضای 100 میلیارد تومان مشوق صادراتی داده شد اما دولت تا به امروز هیچ پرداختی در این زمینه نداشته است.
انتهای پیام
نظرات