• یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۷:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 95061409341
  • منبع : نمایندگی خوزستان

آزمون خوزستان در 6 قطب برگزار شد؛

احیاء آزمون راهبران آموزشی پس از یک‌دهه وقفه

احیاء آزمون راهبران آموزشی پس از یک‌دهه وقفه

ایسنا/خوزستان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان از برگزاری آزمون راهبران آموزشی امروز، یک‌شنبه 14 شهریورماه با حضور حدود 500 معلم مرد از سراسر استان خبر داد و گفت: این آزمون پس از یک وقفه بیش از یک دهه، امسال دوباره احیا شده است.

اردشیر شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار داشت: ‌این آزمون به‌صورت هماهنگ استانی امروز، 14 شهریورماه در 6 قطب مسجدسلیمان، ایذه، دزفول، ناحیه یک اهواز، ‌آبادان ‌و امیدیه برگزار شد و معلمان دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌های مرتبط مقطع ابتدایی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی با بیان این‌که پس از مشخص شدن نتایج آزمون افرادی که حداقل نمره علمی لازم را کسب کرده باشند برای مصاحبه دعوت می‌شوند، تصریح کرد:‌ هنوز شاخص‌های ارزیابی مشخص نشده است و با تعیین آن زمان اعلام نتایج آزمون نیز مشخص می‌شود؛ پذیرفته‌شدگان از اول مهر فعالیت خود را به‌عنوان راهبران آموزشی و تربیتی در مدارس روستایی و کلاس‌های چندپایه آغاز خواهند کرد.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان تصریح کرد: راهبران آموزشی و تربیتی (راهنمای فعالیت‌های آموزشی و تربیتی در مدارس روستایی و کلاس‌های چندپایه) به‌منظور بهبود مدیریت و تسهیل امر نظارت و راهنمایی بر روندهای آموزشی، پروشی و اداری، منابع مالی، مدارس روستایی، عشایری و مرزی دارای کلاس‌های چندپایه در مناطقی که فاقد مجتمع‌های آموزشی‌وپروشی روستایی و عشایری هستند، فعالیت خواهند کرد تا فرآیند آموزشی و یادگیری در این مدارس را هدایت و بر نحوه کار نظارت کنند.‌

شجاعی در مورد نقش راهبر آموزشی، توضیح داد: راهبر آموزشی و تربیتی درواقع همان راهنمای فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است که نظارت بر فرایندهای آموزشی و پرورشی را از طریق بهره‌گیری از شیوه‌ها و روش‌های مناسب با تمرکز بر فعالیت مدیران، معلمان و سایر کارکنان در جهت دستیابی به تعالی مدیریت آموزشگاهی و رشد و بالندگی حرفه‌ای کارکنان در راستای تسهیل تحقق اهداف آموزشی و پرورشی بر عهده دارد.

وی مهم‌ترین هدف راهبران آموزشی را ارتقای کیفی امور آموزشی و پرورشی در کلاس‌های چندپایه مدارس روستایی دانست و اظهار کرد: ارتقای سطح مهارت‌های حرفه‌ای معلمان، تبادل تجربیات آموزشی و پرورشی جلوگیری از اُفت تحصیلی دانش‌آموزان با ارائه خدمات مشاوره‌ای و راهبری آموزشی و کاهش فاصله سطح علمی دانش‌آموزان و رسیدن به سطح میانگین منطقه‌ای از دیگر اهداف اجرایی این طرح است.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان در خصوص علت برگزاری آزمون صرفاً برای داوطلبان مرد توضیح داد:‌ با توجه به این‌که این افراد باید ده‌گردی کنند و بر کلاس‌های چندپایه در مناطق محروم و روستایی نظارت داشته باشند، گاهی نیاز است که در این مناطق بیتوته داشته باشند و به دلیل شرایط آن، گزینش تنها از میان داوطلبان مرد انجام می‌شود.

شجاعی سهمیه استان در این آزمون را 215 نفر برای 40 منطقه آموزشی عنوان کردو گفت:‌ این افراد براساس پراکندگی روستاها و توزیع کلاس‌های چند پایه در مناطق مختلف توزیع خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha