مصطفی سروشنیا در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: آییننامههای جدیدی در خصوص افتتاح این داروخانهها از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده و در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه افتتاح این داروخانه ها نیازمند داشتن متخصصانی است که در خصوص فارموکولوِژی گیاهان دارویی تبحر داشته باشند، ادامه داد: در داخل استان تعداد این متخصصان کم است و اکثر داروسازان، داروسازان عمومی هستند.
این مسئول اظهار کرد: متاسفانه مشکلاتی در خصوص افتتاح این داروخانهها در سطح استان وجود دارد که از جمله این مشکلات میتوان به این اشاره کرد که برای ایجاد این داروخانهها داروسازان باید خود، موسس فنی نیز باشند که این عامل باعث میشود تا عدهای از ایجاد این داروخانهها خوداری کنند.
سروشنیا خاطرنشان کرد: تعداد کم این متخصصان فارمولوِژیک که اطلاعات کافی در خصوص داروهای گیاهی داشته باشند، باعث شده است تا برای ایجاد این داروخانهها زمینه تخصصی وجود نداشته باشد و همین امر باعث میشود تا افتتاح و ایجاد این داروخانهها با مشکل روبهرو شود و یا در ایجاد آن تاخیر به وجود بیاید.
وی افزود: در این خصوص قبل از هر امر دیگری، باید برای ایجاد این داروخانهها زمینه مناسبی ایجاد شود که در حال حاضر این شرایط در استان فراهم نیست و نمیتوان انتظار ایجاد بدون زمینه سازی این داروخانهها را در استان داشت.
انتهاي پیام
نظرات