• شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 95061308346
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

مدیرکل صنعت معدن و تجارت خراسان‌ جنوبی:

نگاه در اقتصاد مقاومتی نگاه به صادرات اقتصاد محور است

نگاه در اقتصاد مقاومتی نگاه به صادرات اقتصاد محور است

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل صنعت معدن و تجارت خراسان‌ جنوبی، گفت: نباید تمرکز صرف بر نیاز داخلی باشد و باید صنعتی را دنبال کنیم که نیاز خارج را تامین کند چراکه نگاه در اقتصاد مقاومتی نگاه به بیرون و صادرات اقتصاد محور است.

به گزارش ایسنا، داوود شهرکی امروز (13 شهریور ماه)، در مراسم بهره‌برداری از واحد تولی‌کود بنتونیت شرکت خاورگستر سرایان، اظهارکرد: سرایان فرصت‌های خاصی در بحث معدن دارد و خدماتی برای بهره‌برداری از این بخش فراهم شده است.

وی ادامه داد: در بحث ژئوفیزیک هوایی در کشور 250 هزار کیلومتر خط تعیین شده که بیش از 100هزار کیلومتر آن در خراسان‌جنوبی است که از این میزان بخش زیادی از کار انجام شده است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت خراسان‌جنوبی، تصریح کرد:  مطالعات اکتشافات معدنی در استان منجربه شناسایی ذخایر خوبی از انواع مواد معدنی شد که با بهره‌برداری و اعتبارات وزارتخانه و استانی خواهیم توانست در بخش صنعت و معدن متناسب با ظرفیت‌های استان دنبال کنیم.

60درصد صنایع استان، صنایع معدنی است

شهرکی با بیان اینکه در استان تمرکز بر اکتشافات خاص مواد معدنی و بحث فرآوری و ایجاد صنایع مصرفی با نگاه به صادرات و ایجاد ارزش افزوده است، افزود: هدف از این کار کاهش فاصله با استان‌های برخوردار است که با استفاده از ظرفیت‌های استان و تمرکز بر روی آن انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 60 درصد صنایع استان، صنایع معدنی است، که با کمک این بخش به صنعت استان نیز کمک می‌شود، گفت: سیاست‌های کلان برای استان تعریف شده که براساس آن بتوانیم طرح‌های بالای 60درصد در آینده به بهره‌برداری برسانیم.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت خراسان‌جنوبی، خاطرنشان کرد: نباید تمرکز صرف بر نیاز داخلی باشد و باید صنعتی را دنبال کنیم که نیاز خارج را تامین کند چراکه نگاه در اقتصاد مقاومتی نگاه به بیرون و صادرات اقتصاد محور است.

صنایع معدنی می‌تواند جایگزین دامداری و کشاورزی باشد

محمدرضا امیرحسنخانی، نماینده مردم شهرستان‌های طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی، نیز در این جلسه گفت: معیشت اصلی مردم این منطقه دامداری و کشاورزی بوده که در حال حاضر بخش کشاورزی و دامداری جوابگو نیست و صنایع معدنی می‌تواند جایگزین این بخش باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر فعالیت‌های خوبی در زمینه اکتشافات مواد معدنی و بهره‌برداری از این مواد شروع شده است چراکه اشتغال‌زایی در منطقه به نفع کشور و باعث ایجاد امنیت ملی و مسائلی فراتر می‌شود.

امیرحسنخانی یادآور شد: این کارخانه فعالیت‌های خوبی در منطقه آغاز کرده که باید در این راستا همکاری و حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم را برای توسعه کار انجام شود.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha