• جمعه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۵ / ۰۰:۵۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 95061107541
  • خبرنگار : 71424

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش:

معلمان حائز شرایط درخواست خود را برای ارتقای رتبه ارائه کنند

معلمان حائز شرایط درخواست خود را برای ارتقای رتبه ارائه کنند

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از استقرار بخشی از نظام سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان در سال جاری خبر داد و گفت: فاز دوم رتبه‌بندی معلمان امسال اجرا می‌شود.

محمد بطحائی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در حوزه نیروی انسانی در آموزش و پرورش چه در زمینه ارتقای مهارت‌ها و چه در زمینه عوامل انگیزشی و رفاهی معلمان هنوز فاصله بسیاری تا نقطه ایده‌آل داریم، اظهار کرد: دولت یازدهم تلاش می‌کند از این فاصله بکاهد و به همین علت بود که طرح رتبه‌بندی معلمان را به اجرا درآورد.

وی افزود: مطالعات مربوط به رتبه بندی معلمان از چند سال گذشته شروع شده بود؛ با بهره گیری از نتایج این مطالعات رتبه بندی معلمان در دولت یازدهم کلید خورد و فاز اول آن در مهرماه سال 94 اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در فاز اول برای همه معلمان یک نوع تطبیق گروه صورت پذیرفت و متناسب با آن فوق‌العاده شغل‌ها افزایش پیدا کرد، گفت: در سال 95 مرحله دوم طرح رتبه بندی را برای معلمان انجام و بخشی از نظام سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای را مستقر خواهیم کرد.

بطحائی درباره صلاحیت‌ها و شایستگی‌های معلمی نیز اظهار کرد: به هر میزان که شایستگی‌ها و صلاحیت‌ها ارتقا پیدا کند رتبه و درجه معلم در گروه بالا می‌رود. به عنوان مثال یک معلم باید با روش‌های تدریس، اصول روانشناسی و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی آشنا باشد و هر آنچه را در تئوری فرا گرفته در کلاس درس بکار ببندد. مجموع این شایستگی‌ها در دو بخش شایستگی‌های عمومی و دانشی و شایستگی‌های مهارتی طبقه بندی شده است.

وی ادامه داد: این شایستگی‌ها در دو جدول با 9 معیار برای کسانی که در خواست ارتقای گروه داشته باشند به عنوان ملاک عمل در سال جاری قرار می‌گیرد. کسانی که شرایط لازم را از حیث سنوات خدمت و مدرک تحصیلی احراز کنند در خواست خود را برای ارتقا به گروه بالاتر ارائه می‌کنند و مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. متناسب با امتیاز کسب شده رتبه درخواستی اعطا می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه این ارزیابی‌ها اظهار کرد: در سال جاری نظام کامل رتبه بندی مستقر نمی‌شود و نظام کامل در سال 96 محقق می‌شود. بر این اساس مراکز سنجش صلاحیت‌ها راه اندازی می‌شوند. اما در سال جاری در مدرسه و در منطقه توسط مدیر و نماینده معلمان و نماینده گروه‌های آموزشی درس مربوطه سنجش بر اساس پارامترهای مشخص شده انجام می‌شود.

بطحائی با بیان اینکه پیش بینی می‌کنیم کمتر از 200 هزار نفر امسال مشمول رتبه بندی و ارتقای رتبه شوند گفت: به ازای ارتقای رتبه متناسب با جدول موجود، مشمول افزایش درصدی از فوق‌العاده شغل می‌شود.

وی درباره اعمال فوق‌العاده شغل برای نیروهای خدماتی نیز گفت: طرح رتبه معلمان فقط معلمان را دربرمی‌گیرد، اما برای نیروهای خدماتی نیز در حال رایزنی با سازمان مدیریت هستیم تا به راهکار دیگری برای افزایش حقوق آنها برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha