به گزارش ایسنا منطقه کویر، «مرادعلیزاده» بعد از ظهر امروز 10 شهریورماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان، گام دوم مثلث توسعه اقتصادی منطقه 6(شهربابک) اظهار کرد: با توجه به تحریمها و افت جهانی قیمت مواد معدنی، مشکلاتی در شرکت مس به وجود آمد اما همکاران ما با تلاش خود توانستند کار را پیش ببرند و امروز شرکت مس با خیال راحت ادامه حیات میدهد و این امر ادامه دارد و همچنان میکوشیم با صرفهجوییها، قیمت تمام شده را کاهش بدهیم.
وی افزود: تلاش میکنیم با درآمدهای ایجاد شده از طریق شرکت مس، توسعه را در کشور پیش برده و بهعنوان مسئولیتهای اجتماعی، در مناطق مرتبط با شرکت، کار کنیم.
علیزاده تصریح کرد: تولید مس از حدود 200 هزار تن به 280 هزار تن رسیده و با اجرای طرحهای مختلف به ویژه در استان کرمان، تا سال 98، ظرفیت تولید به 400 هزار تن خواهد رسید و شرکت مس مسیری را پیش گرفته که در جهت منافع ملی، منافع سهاداران و شرکت است و استان کرمان میتواند از این حرکت بهره کافی را ببرد.
وی ادامه داد: مهمترین گلوگاه شرکت مس صادرات بود و آخرین تحریمی که توسط امریکا در سال 92 اعمال شد، همه امکانات صادراتی را از ما گرفته بود و با توافق برجام، این مشکل برطرف شد و توانستیم با بهترین قیمتهای روز قراردادهایی را با شرکتهای تراز اول تا پایان 2016 ببندیم.
مدیرعامل شرکت ملی مس اظهار کرد: پروژههای اصلاحی و یا اجرایی جدید شرکت مس به میزان حدود 800 میلیون یورو تا پایان سال جاری قابل افتتاح است.
وی افزود: وضعیت جاری مس در بهترین شرایط است و یکسری کارها را در استان کرمان انجام میدهیم جزو وظایف قهری شرکت و بخش دیگر جزو تعهدات در زمینه مسئولیت اجتماعی و در راستای توسعه استان و بهویژه زیرساختها میباشد.
علیزاده با اشاره به اینکه 6500 نفر از کارکنان مس از شهربابک و خاتون آباد هستند، تصریح کرد: حدود 30 درصد جمعیت شهربابک مستقیم از مس ارتزاق میکنند و 90 درصد اقتصاد شهرستان متأثر از مس است.
وی با اشاره به همکاری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی شهرستان شهربابک و از جمله در میمند گفت: ما بخشی از زیرساختها را تأمین خواهیم کرد تا گردشگری منطقه توسعه پیدا کند.
مدیرعامل شرکت ملی مس اظهار کرد: شرکت مس می تواند با سرمایهگذاری 1500 میلیارد تومان برای تولید کود شیمیایی اقدام کند، اما مشکل واردات فسفات از افریقاست و در حال رایزنی در این زمینه هستیم و استان کرمان میتواند در این کارخانه سهامدار شود.
وی با اشاره به مشکل آب افزود: مانع اصلی فعالیت معدن چاه فیروزه آب است و پیشنهاد ایجاد بازار آب در شهرستان را دادهایم و شرکت آب و فاضلاب محور اصلی باشد و ما با قیمت خوب آب را خواهیم خرید.
انتهای پیام
نظرات